Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 20:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Idea zdraví Libora Boučka a vypúšťa na svet skladbu, ktorá vznikla ešte v roku 2015 po odovzdávaní cien Anděl za najlepší rapový album

HUDBA
Uložiť Uložené

Idea posiela úprimný odkaz Liborovi Boučkovi, ktorý počas vyhlasovania Anděla 2015 nedokázal správne prečítať názov kapely IF.

Idea a Fatte vydali v posledných dvoch rokoch viacero výborných projektov a v rámci českej rapovej scény sú bez pochýb stabilným pilierom, vďaka ktorému tento žáner stále napreduje. Aj keď na scéne pôsobia dlhodobo, na najlepšie obdobie v tvorbe si museli chvíľu počkať, no momentálne sa im darí triafať do čierneho každou vydanou skladbou. Asi už všetci z vás vedia, že pred niekoľkými málo týžňami sa niekto vlámal do Ty Nikdy štúdia a ukradol odtiaľ všetku techniku a dokonca aj merch či krabicu, ktorá bola určiená pre detský domov a bola tak aj patrične označená. 

V konečnom dôsledku sa však ukázalo, že fanúšikovia rapu sa dokážu spojiť a svojho obľúbeného interpreta podporiť práve vtedy, keď to potrebuje najviac. A teraz nemáme na mysli zbierku na verejnom účte, kde sa mimochodom vyzbieralo niekoľko desiatok tisíc. Sám Idea sa vyjadril, že reakcie, správy, zdieľania a celkový prístup fanúšikov ho veľmi milo prekvapil a my sme radi, že táto komunita dokáže fungovať racionálnym spôsobom. Dnes sme sa tu však zišli kvôli novinke z dielne IF, ktorá však vznikla ešte v roku 2015 po odovzdávaní cien Anděl, ktoré moderoval Libor Bouček. Nominovaný bol okrem inyćh aj album Rap, no Libor si nedal ani tú námahu, aby si vopred zistil, ako sa mená interpretov a albumov vyslovujú. Viac už ale v samotnej skadbe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia