Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 16:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kto podľahne telu Jennifer Lawrence, stane sa jej obeťou. V sexy thrilleri Red Sparrow sa z nej totiž stala nebezpečná špiónka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Film Francisa Lawrencea dorazil s oficiálnou ukážkou.

Jennifer Lawrence už čoskoro uvidíme v očakávanom horore Darrena Aronofskeho Mother!, jej ďalším projektom ale bude špionážny thriller Red Sparrow. Jennifer si zahrá špiónku Dominiku Egorovu. Kedysi bola talentovanou baletkou, ale zranenie ukončilo jej ďalšie pôsobenie. Dominika a jej matka čelia nepríjemnej a neistej budúcnosti, Dominika sa preto rozhodne vstúpiť do Sparrow School, tajnej informačnej organizácie, ktorá trénuje mladých ľudí, aby ako zbrane používali svoje telá a mysle. Postupom času sa Dominike podarí vypracovať na jednu z najlepších agentiek Red Sparrow. Do hry však vstúpi záhadný americký agent CIA, ktorý sa ju snaží presvedčiť, že dôverovať môže len jemu.

Okrem Lawrence sa herecky predstavia aj Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker a Jeremy Irons. Režíruje Francis Lawrence, ktorý s Jennifer pracoval na troch filmoch zo série Hunger Games. Scenár napísal Justin Haythe (Revolutionary Road) podľa knihy Jasona Matthewsa. Do amerických kín dorazí Red Sparrow 2. marca (březen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia