Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 17:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák si vo svojom cheeseburgeri našiel nepríjemné prekvapenie. Lepku si v ňom zabudol niekto v trnavskej pobočke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Marcel nebol nadšený z toho, že si v burgri našiel prekvapenie.

Marcel Krajčo si včera zašiel do jednej z trnavských prevádzok McDonald’s a po otvorení svojho cheeseburgera ho chuť na celý burger rýchlo prešla. Mal jediné šťastie, že si z neho vždy vyberá uhorky, a tak ho roztvoril a našiel v ňom kúsok lepky s detskými motívmi. Svoju situáciu nenechal len tak a sťažnosť napísal priamo na facebookovom profile McDonald’s, kde nazbieral už stovky lajkov a ľudia sa pod jeho fotografiou označujú a rozčuľujú z toho, ako sa tam lepka vôbec dostala.

Marcel síce svoju situáciu zobral s humorom a pýtal sa spoločnosti, či momentálne na Slovensku prebieha zvláštna akcia „dni s lepkom“, alebo či syr v cheeseburgeri krvácal a bolo potrebné ho ošetriť, ale keby si tak zo svojho burgra schuti odhryzol a v ústach by si našiel kus lepky, zrejme by nadšený nebol. Zaujímavosťou je, že ani po niekoľkých hodinách od uverejnenia sťažnosti na Facebooku sa McDonald’s neodhodlal Marcelovi odpovedať, a tak budeme čakať na to, ako sa k problému postaví a následne článok aktualizujeme.    

Slovák si vo svojom cheeseburgeri našiel nepríjemné prekvapenie. Lepku si v ňom zabudol niekto v trnavskej pobočke
Zdroj: McDonald's/Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia