Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 16:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor sa na Ibize zamiloval do jachty ruského miliardára za 400 miliónov eur. Prehodnotil aj svoje nové brucho plné peňazí

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Írsky bojovník dostal poriadnu dávku motivácie.

Ruský miliardár Andrej Melničenko patrí medzi najbohatších ľudí na svete a so svojím majetkom v hodnote viac ako 11 miliárd eur vlastní aj najexkluzívnejšiu jachtu na svete. Plavidlo s názvom Sailing Yacht A ho stálo približne 400 miliónov eur a len pred pár hodinami sa objavilo pri španielskom ostrove Formentera, kde sa zhodou okolností nachádza aj Conor McGregor a užíva si zaslúžené voľno po zápase s Mayweatherom. Ostrov pripomínajúci karibskú atmosféru je vyhľadávaným miestom pre miliardárov aj celebrity, a tak niet pochýb o tom, že Conor aj Melničenko si tam svoje miesto našli.

Írsky bojovník si posledné dni užíval slnečné lúče a priehľadnú vodu na člnoch aj väčšej jachte, ale keď zbadal najdrahšiu jachtu na celom svete, nasledovalo niekoľko fotografií toho, ako si ju obzerá z každej strany. Obdivoval každučký detail a na skútri sa pokúšal dostať čo najbližšie. Rozplýval sa nad názvom Sailing Yacht A, čo je podľa neho znakom toho, že majiteľ tejto jachty sa už vo svojom živote nemusí starať o vôbec nič. Celý zážitok s najdrahšou jachtou na svete zhodnotil tak, že ide o najlepšiu motiváciu, akú mohol kedy dostať a nezabudol pripojiť ani metaforu o svojom bruchu plnom peňazí. Nedávno sa na fotografii pochválil svojím „wealth belly“, ale pri pohľade na jachtu skonštatoval, že od „wealth belly“ je ešte ďaleko a zatiaľ je iba „rich fat“. V budúcnosti chce pokračovať v jedení metaforických peňazí a ak sa mu to podarí, možno si raz podobnú jachtu zaobstará aj on.  

Domov
Zdieľať
Diskusia