Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sharlota sa cíti ako bin Ládin a tvoja Panamera ju nezaujíma

HUDBA MARKETING
Uložiť Uložené

Českí fanúšikovia ženského rapu v tom majú jasno. Čaká sa, kým jediná reprezentantka Sharlota vydá prvý sextape.

Tému ženského rapu sme naposledy riešili len pred pár dňami, kedy sme vás informovali o skladbe Carmen od Luisy, ktorá spoločne s vydaním oznámila aj svoj vstup do zoskupenia Comebackgang. Jej novinka vygenerovala stovky komentárov a zdá sa, že pôsobenie nežného pohlavia v tomto žánri sa často nestretne s pochopením, no v konečnom dôsledku má stále viac fanúšikov ako hejterov. Inak tomu nie je ani v Česku, kde disciplíne ženského rapu kraľuje SharkaSs Sharlota z labelu Blakkwood, ktorý síce funguje dlhodobo, no u náročnejšieho fanúšika sa s pochopením zatiaľ nestretol

Mladá speváčka a raperka je suverénne najvýraznejším článkom labelu a svoju pozíciu potvrdzuje aj aktuálnou novinkou. Prekvapivo tentokrát Sharlota rieši svojich nápadníkov a čo všetko sa o nej hovorí. Skladba dostáva názov Marketing a sprevádza ju aj videoklip, ktorý však stále nie je adeptom na materiál pre PornHub, takže si ešte chvíľu budeš musieť počkať. Hudbu doplnil producent s najlepším pseudonymom - DJ SUPER a video si na starosti zobral Jakub Stelzer.

Domov
Zdieľať
Diskusia