Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 10:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zamestnanci McDonald's tvrdia, že ľuďom naschvál dávajú menej hranolčekov, ako si v skutočnosti objednali. Majú na to premyslený trik

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spoločnosť všetky obvinenia kategoricky odmietla.

Na portáli Reddit sa z času na čas objavia zaujímavé otázky od užívateľov a posledná téma o tom, čo ľudia vo svojom zamestnaní schovávali pred zákazníkmi priniesla na svetlo sveta niekoľko zaujímavých tvrdení. Zopár užívateľov, ktorí sa označili za bývalých zamestnancov McDonald’s, napísalo, že po nástupe do práce ich starší kolegovia naučili trik, ako zákazníkom dať menej hranolčekov ako si objednali. Trik podľa priznaní spočíval v tom, že pred nabratím hranolčekov stačil presne mierený dotyk na kartón a balenie sa vydulo, vďaka čomu sa doň pri sypaní hranolčekov vošlo menej kusov. Ak by si vraj človek nasypané hranolčeky potom vysypal na tácku a následne vrátil späť do balenia, hranolčekov by si tam našiel približne polovicu. Myšlienkou za trikom s balením bolo to, aby kartón s hranolčekmi vyzeral maximálne naplnený, aj keď v skutočnosti prichádzali zákazníci o to, čo si kúpili.

Spoločnosť McDonald’s po zverejnení niekoľkých článkov o tvrdeniach bývalých zamestnancov akékoľvek tajné triky pri naberaní hranolčekov poprela a vyhlásila, že vo všetkých pobočkách pracujú zamestnanci podľa platných pravidiel a regulácií, takže žiadne klamanie zákazníkov neprichádza do úvahy. Jeden z ľudí, ktorí vraj takto klamali zákazníkov, na Reddite napísal, že ho za dlhé roky práce nachytal iba jediný zákazník, pretože si všimol chýbajúce hranolčeky a po presypaní dnu a von mu zamestnanec musel hranolčeky doplniť.


Domov
Zdieľať
Diskusia