Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2017, 17:17
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Oficiálne: IX. Epizódu Star Wars zrežiruje J. J. Abrams, zodpovedný za The Force Awakens

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney nehľadalo dlho. Star Wars opäť naberá do posádky talentovaného Abramsa.

Séria Star Wars mala značné problémy. Po výmene režisérov na pľaci sólovky o Han Solovi sme len nedávno zistili, že sa svojej režisérskej stoličky vzdal Colin Trevorrow (Jurassic World), a to rovnako kvôli kreatívnym nezhodám. Epizóda IX patrí medzi tie najočakávanejšie kúsky nasledujúcich rokov a štúdiu Disney netrvalo dlho, aby našlo riadnu náhradu podobne, ako pri vyššie spomenutom spin-off projekte. Plány štúdia sú teda zachránené a natáčať sa má podľa harmonogramu už začiatkom januára nasledujúceho roka, no a podľa nových informácií sa premiéra odkladá až na decembrový termín.

Len pred pár minútami vyšla na svetlo sveta informácia, že sa réžie ujme ostrieľaný J.J.Abrams, ktorý sa postaral o Epizódu VII. Tá má na konte tržieb astronomických 2,06 miliárd dolárov a celkovo sa v rebríčku celosvetových tržieb radí na tretie miesto. S výberom nemôžeme nesúhlasiť a sme zvedaví, ako to napokon dopadne. Koniec koncov, deviatka by mala značiť koniec ságy o Skywalkeroch. A Abrams je istota.

Oficiálne: IX. Epizódu Star Wars zrežiruje J. J. Abrams, zodpovedný za The Force Awakens
Zdroj: Disney/youtube
Domov
Zdieľať
Diskusia