Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 12:32
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Odvážna Bratislavčanka sa riadi heslom JBMNT. Neholí si podpazušie a do električky nastupuje takmer nahá

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MÓDA
Uložiť Uložené

Vegánka a fruitariánka oplýva naozaj nevšedným vkusom.

Na slovenskom internete sa dajú nájsť snáď všetky typy ľudí. Či už ide o kávičkujúcich hipsterov, elegantné slečny alebo premotivovaných hypebeastov, takmer každý profil si na sociálnej sieti dokáže nájsť svojich priaznivcov a obdivovateľov, aj keď inej skupine ľudí môže prísť často bizarný. Učebnicovým príkladom tohto je instagramový profil krásnej Alexandry vystupujúci pod nickom @alexwortex69, ktorý doslova rozvíril vlny internetových komentárov.

Niet pochýb o tom, že vkus mladej Alex je pozoruhodný a na slovenské pomery nezvyčajný, čo za sebou zanecháva značné množstvo údivu v očiach jej sledovateľov. Alexandra sa nemá problém vydať do ulíc vo vyzývavom či mimoriadne provokatívnom outfite, čo mnohých ľudí poburuje. Na jej módne kreácie Slováci zrejme ešte nie sú pripravení. Ďalším sa však jej originalita a kreativita páči a miesto toho, aby Alexandru, ktorá je mimochodom vegánkou i fruitariánkou, posielali na psychiatriu, jej výzor omnoho radšej ocenia. Na ktorej strane si ty?

Anketa:
Páči sa ti Alexandrin štýl?
Áno
Nie
Áno
17 %
941 Hlasov
Nie
83 %
4585 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia