Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

5,8-palcový AMOLED displej s vysokým rozlíšením. iPhone X nám po názve zrejme odhalil aj svoju výbavu

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Zatiaľ to vyzerá nádejne.

Po tom, čo vyplávalo na povrch, že Apple hodlá tento rok porušiť tradičné číslovanie, prichádza rad na technické špecifikácie. Len chvíľu pred predstavením začal internetom kolovať zoznam, kde by mala byť značná časť hardvérovej výbavy očakávaného iPhonu X. Čo sme sa teda dozvedeli?

Za pomerne dôveryhodným únikom tentokrát stojí Benjamin Geskin, jeden z tvorcov špičkovo spracovaných vizuálnych konceptov (napríklad titulný obrázok) očakávanej generácie iOS smartfónu, ktorý vo svojom tweet spomína tri farebné prevedenia, tri rôzne veľké úložiská vrátane 512 GB možnosti a aj AMOLED panel s až 5,8-palcovou uhlopriečkou či celkom slušným rozlíšením obrazu. To vraj vystrelí až na úroveň 2 436 x 1 125 pixelov. Rovnako však stojí za zmienku 12 megapixelový hlavný fotoaparát alebo 4-jadrový procesor s taktom 2,5 GHz. 

Všetky dostupné detaily naznačujú, že uniknutý zoznam špecifikácií pochádza od bližšie neznámeho predajcu z Ruska. Či ide o podvod a snahu prilákať pozornosť alebo máme čo dočinenia so skutočnou výbavou, je zatiaľ neznáme. Všetko dôležité sa dozvieme už o pár hodín.

Domov
Zdieľať
Diskusia