Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. septembra 2017, 17:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mejkap umelkyňa psychicky deptá ľudí trpiacich nechutnou fóbiou. Tripofóbia im pri pohľade na jej upravené ruky spôsobuje ťažkosti

ZAUJÍMAVOSTI MAKE-UP
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Bridgette pokryla svoje ruky materiálom pre všetkých tripofobikov.

Veľkolepá kampaň na najnovšiu sériu hororového seriálu American Horror Story inšpirovala aj znechutila státisíce ľudí. Kampaň začala ešte pred viac ako mesiacom a postupne sa na sociálnych sieťach objavovali fotografie plné nekonečných dierok vyvolávajúcich v ľuďoch nepríjemné pocity. Iracionálny strach z dierok sa nazýva tripofóbia a aj keď by sa na teba väčšina lekárov zrejme iba zmätene pozerala, keby si naň od nich vyžadoval liek, ide o skutočnú fóbiu, pri ktorej ľudia zažívajú všemožné symptómy od svrbenia, cez bolesť hlavy až po závraty. 


Na sociálnych sieťach sa vďaka inšpirácii tripofóbiou podarilo zaujať tisíce užívateľov jednej talentovanej mejkap umelkyni s menom Bridgette Trevino. Bridgette strávila zopár hodín zo svojho času prácou na úprave rúk, aby z nich spravila orgán pokrytý desiatkami dierok pripomínajúcich včelí úľ. Svoj nový výtvor, rovnako ako hromadu predchádzajúcich, potom nahrala na svoj Facebook, ale ani v najkrajšom sne nečakala, že jej fotografie v priebehu niekoľkých dní obletia celý svet a odrazilo sa to samozrejme aj na počte lajkov a zdieľaní. Bridgette má s mejkapom v kombinácii s hororovými zraneniami bohaté skúsenosti a jej tripofobický počin definitívne patrí medzi tie najlepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia