Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 16:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pre Ektora nemajú malé veci význam a všetko má rád XXL. Vypočuj si jeho novinku a očakávaj návrat medzi zvyšok scény

HUDBA
Uložiť Uložené

Pauza pražského rapera od živých vystúpení a aktívneho pôsobenia medzi kolegami pomaly končí. Dočkáme sa aj albumu?

Ektor ešte v priebehu minulého roka avizoval, že má v pláne dať si dvanásťmesačnú pauzu od živých vystúpení a aktívneho pôsobenia v rape. Rok 2017 venuje hlavne oddychu a prípravám na ten nasledujúci, no aj napriek tomu si našiel čas na štúdio a písanie textov, výsledkom čoho sú zatiaľ zverejnené videosingle Status a Hledám si tu pravou. Oba sa tešili veľkému úspechu a fanúšikovia teda nemôžu pražskému raperovi vyčítať, že na nich zanevrel. Ektor si dal pri oboch na konečnom dôsledku veľmi záležať, no možno trochu nás mrzí skutočnosť, že v rámci tematického spracovania neupúšťa od reprezetatívnych prvkov

Inak tomu nie je ani pri novinke s názvom XXL, ktorá je rovnako primárne o Ektorovi a o tom, čo má rád a ako to má rád. V každom prípade, po technickej stránke ide o kvalitnú záležitosť pravdepodobne určenú do klubov, kam sa Ektor od začiatku budúceho roka určite chystá. Otázkou však ostáva, či sa dočkáme aj ďalšieho celistvého počinu alebo dostanú priestor skôr veci zo starších albumov. Hudobnú produkciu k novinke mimochodom doplnil šikovný Abe a tu je výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia