Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 13:32
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Branislav Šimončík: Nekorunovaný kráľ módnej fotografie v našich končinách, ktorý pracuje pre známe zahraničné magazíny

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Precíznosť a zmysel pre detail sú aspekty, ktoré robia práce slovenského fotografa výnimočnými.

V dobe, kedy vďaka Instagramu o sebe vyhlasuje každý druhý amatérsky fotograf, že je odborník na slovo vzatý, pôsobia (naozaj) profesionálne zábery ako balzam na dušu. Svoje by o tom určite vedel porozprávať taktiež Branislav Šimončík, ktorého práca si získava uznanie nielen u nás doma, ale taktiež v zahraničí, kde jeho snímky pravidelne zdobia titulné stránky.

Módna fotografia si vyžaduje veľa trpezlivosti, citu pre detail a fantáziu, aby každá nepôsobila rovnakým dojmom, čo hrdý Slovák zvláda na jednotku s hviezdičkou. Portfólio Branislavových diel je vskutku široké a pestré, čím nemyslíme len farebnosť, ale taktiež rôznorodosť osobností, ktoré už stihol mať do dnešného dňa pred objektívom. Za všetky môžeme spomenúť modelky ako Michaela Kocianová, Karolína Kurková či Izabel Goulart, modela Filipa HrivňákaAdelu Vinczeovú alebo Rytmusa. Nebudeme teda už písať ďalšie úvodné omáčky a presunieme sa priamo k záberom, ktoré katapultovali manžela sympatickej spisovateľky Tamary Šimončíkovej Heribanovej medzi európsku fotografickú elitu


Hneď na úvod sme sa rozhodli zaradiť hrajúcu hokejovú legendu Jaromíra Jágra, ktorý síce nepatrí medzi módnych nadšencov, ale so spoločnosťou Klenoty Aurum spolupracuje už dlhší čas a k tomu patria aj sezónne fotenia kampaní. Kto vie, možno sa 45-ročný český veterán po ukončení športovej kariéry vrhne do sveta modelingu... So svojou charizmou a vtipom by sa tam určite nestratil. 

Okrem zahraničných magazínov využívajú Branislavove super služby taktiež domáce printové média, ako napríklad pánsky časopis BREAK. V priebehu minulého roka tak mal možnosť fotografovať napríklad aj tenistku Dominiku Cibulkovú, ktorá v danom editoriále privádzala svojou krásou a zmyselnosťou do šialenstva mnohých "čítajúcich". 

Už v úvode spomínaná uznávaná topmodelka Karolína Kurková si vyskúšala, aké to je stáť pred objektívom nášho fotografa hneď niekoľkokráť a výsledok bol vždy fantastický. Koniec koncov, presvedčte sa sami.

V rámci modeliek z Českej republiky stihol Branislav spolupracovať taktiež s dvojicou plavovlások, menovite Simonou Krainovou a Danielou Peštovou. Predovšetkým atraktívna manželka Pavla Haberu nás skrz dané snímky dostávala do úzkych vďaka pôvabu a zmyselnosti. Nielen Slovenky sú právom označované ako najkrajšie ženy na svete...

Mimoriadne atraktívna rodáčka z Bratislavy menom Adriana Čerňanová nemá najmenší problém s odhaľovaním sa a dokonca ani s úplným, čo nám a určite aj odoberateľom GQ Portugal vyčarovalo minimálne šibalské úsmevy. Odporúčame vám preskočiť nasledujúcich pár záberov nižšie v prípade, že sa vo vašej blízkosti nachádza váš priamy nadriadený.

P.S. - Nič viac sexy už v priebehu dnešného dňa zrejme neuvidíte...

Vyššie menované periodikum GQ Portugal je už akýmsi Branislavovým domácim kanálom a okrem našich modeliek sa mu častokrát pred objektívom mihnú taktiež zahraničné krásky, ako napríklad brazílska tmavovláska Sofia Resing. Tieto snedé typy žien nám vždy vedia pekne pomotať hlavičky.

 

A post shared by GQ Portugal (@gqportugal) on

Pomerne neznáma modelka menom Kelly Bailey si naše srdcia získala skrz editoriál z prostredia kúpeľne. Hodnotiť daný počin inak ako kladne ani nie je možné... Branislav je jednoducho majster svojho remesla, zavolaj mu, zoberie ťa von, má kľúče od mesta :)

O nič ukrátené sa ale v prípade Branislavovho portfólia nemusia cítiť ani naše milované zástupkyne nežnejšieho pohlavia, keďže v ňom nechýbajú ani rôzni nadupaní fešáci z prehliadkových mól. Za všetkých môžeme spomenúť nášho Filipa Hrivňáka, Francisca "Chica" LachowskehoLourencoa Ortigaoa či Jarroda Scotta.  

Milujeme Michaelu Kocianovú a zrejme je to na nás aj poriadne vidieť... 

Okrem modelov a modeliek patria medzi "objekty" zachytené fotoaparátom usmievavého Slováka taktiež mediálne známe osobnosti, ako Adela Vinczeová, Rytmus a Dara Rolins či množstvo ďalších... Zväčša pre domáce periodiká ako EMMA, BREAK alebo taktiež české Elle

Zo všetkého najradšej ale Branislav zachytáva spoločné momenty života so svojou milovanou manželkou a dcérkou. Určite nám dáte za pravdu. 

Na záver už klasicky priložíme ešte zopár skvelých záberov z obľúbenej sociálnej siete - Instagramu. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia