Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2017, 12:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na premietania hororu It chodia strašidelní klauni s balónmi. Strach divákov sa z plátna prenáša aj do skutočného života

ZAUJÍMAVOSTI HOROR
Uložiť Uložené

Zážitok, na ktorý po východe z kina nikdy nezabudneš.

Hororový film It nakrútený podľa príbehu od kultového autora Stephena Kinga sa po rokoch dočkal svojej novej verzie a ľudia sa vo veľkom zbiehajú do kín, aby sa nechali poriadne vystrašiť. Film si zatiaľ drží celkom príjemné hodnotenia a diváci odchádzajú z kinosál spokojní, avšak len v tom prípade, ak sa pred plátnom po začiatku filmu nezačnú prechádzať klauni s červenými balónikmi. Práve klauni predstavujú vo filme hlavné záporné postavy a aj keď človek očakáva, že ho z plátna vystrašia, len malé množstvo ľudí očakáva aj skutočnú návštevu.

Viaceré kiná po svete, a najmä v Spojených štátoch amerických, si pre divákov predstavili hororový bonus, keď do kostýmu klaunu prezliekli jedného zo svojich zamestnancov, alebo ľudí nechali vystrašiť fanúšikovi v kostýme, a fotografie z kinosál sa už dostali aj na Twitter. Chris sa stal jednou z prvých obetí, keď do kinosály prišiel o dosť skôr a namiesto pohodového čakania našiel na sedadle klauna aj s balónikom, po čom sa s rovnakými príbehmi zverili ďalšie desiatky ľudí. Na Slovensku zrejme zážitok z filmu nikto nedotiahol až tak ďaleko a je to pravdepodobne aj pozitívny krok.    

Odporúčané
10 najlepších hororov roka 2023 10 najlepších hororov roka 2023 13. decembra 2023, 12:30









Odporúčané
KVÍZ: Posadnuté bábiky, ale aj kazeta šíriaca smrť. Uhádneš, z ktorých hororov pochádzajú tieto prekliate predmety? KVÍZ: Posadnuté bábiky, ale aj kazeta šíriaca smrť. Uhádneš, z ktorých hororov pochádzajú tieto prekliate predmety? 31. októbra 2023, 17:00



Domov
Zdieľať
Diskusia