Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2017, 18:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luisa je prvou ženskou raperkou v Comebackgangu. Vypočuj si jej novinku Carmen a sleduj videoklip

HUDBA LUISA PIL C
Uložiť Uložené

Ženský rap na Slovensku zatiaľ veľa priestoru nedostal, no práve táto mladá raperka má potenciál dostať ho do klubov.

Keď sme vám v závere júna predstavili mladú raperku Luisu, už tradične sme boli pripravení aj na množstvo nenávistných komentárov. Tie síce prišli, no v konečnom dôsledku sa ukázala len neschopnosť fanúšikov slovenskej rapovej tvorby pochopiť, že aj ženy majú v tomto žánri svoje čestné miesto. Je snáď jasné, že tvorba nežnejšieho pohlavia nemá znieť ako tvoj obľúbený výklenkový interpret z Petržalky, a to isté platí aj pri výbere a samotnej prezentácii tém. Luisa sa zároveň hudbe ako takej venuje dlhodobo a jej devízou je aj písanie textov, čo snáď budeme mať možnosť sledovať v pravidelnejších intervaloch.

Luisa je prvou ženskou raperkou v Comebackgangu. Vypočuj si jej novinku Carmen a sleduj videoklip
Zdroj: Luisa FB

V prvom a vlastne aj zatiaľ poslednom článku sme písali, že o nej určite budeme ešte veľa počuť, no a všetko nasvedčuje tomu, že sa nám opäť podarilo tak trochu predpovedať budúcnosť. Od dnešného dňa je Luisa oficiálnou členkou Comebackgangu, ktorý si svoju prestíž drží od prvého dňa, teda v preklade od vydania Pil C-ho skladby Lost. Možnosť pôsobiť pod touto značkou zatiaľ dostalo len pár ľudí a všetci sa svojej šance chytili viac než dobre, a tak bude zaujímavé sledovať, ako si s touto jedinečnou možnosťou poradí prvý ženský talent.

Odporúčané
S kým sa Pil C lúči? Boli sme na listening párty nového albumu S láskou, Lukáš, v ktorom si vylial srdce (Reportáž) S kým sa Pil C lúči? Boli sme na listening párty nového albumu S láskou, Lukáš, v ktorom si vylial srdce (Reportáž) 14. februára 2023, 17:30

Svoj najnovší singel s názvom Carmen teda Luisa vydáva už pod hlavičkou CBG a konečne sme sa dočkali aj vizuálneho spracovania, o ktoré sa postaral šikovný @badko. Hudobnú produkciu doplnil Langer Han a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia