Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 17:36
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Prvý septembrový týždeň je v Bratislave plný módy a umenia

MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Prázdniny sú už preč ale v Bratislave sa zábava ešte ani zďaleka nekončí.

Footshop sa okrem releasov nových tenisiek rozhodol opäť spríjemniť chvíle všetkým fanúšikom módy a umenia a v ich bratislavskej pobočke na adrese Čulenova 9 sa toho bude v priebehu tohto týždňa diať celkom dosť.

Marek Mráz je slovenský ilustrátor. Ilustrácii sa venuje už viac ako 6 rokov. Jeho korene pochádzajú z graffiti, ktoré boli jeho hlavným zdrojom motivácie ďalej pokračovať v umení v akejkoľvek forme. Počas 6 rokov ako profesionálny ilustrátor prešiel transformáciou štýlu od ručne robených ilustrácií po striktne digitálne, kde sa v rovnakej miere dostávajú do popredia špecifické farby a vlastný štýl pracovania s tvarmi a objektmi. Vo svojej voľnej tvorbe pracuje s vyhranenými témami ako je súčasná generácia a jej zobrazovanie v čistej forme, bez predbežných záverov, fragmenty zo subkultúr a súčasná pop-kultúra, z ktorej používa bežné predmety a aplikuje ich vo svojich dielach.

Vernisáž vo Footshope: Marek Mráz / Missed Calls - 5. septembra
Prvý septembrový týždeň je v Bratislave plný módy a umenia


Už prvý školský týždeň bude na Čulenovej v rámci eventu po prvýkrát na SK/CZ scéne možné zakúpiť batohy z Eastpak Lab a iné ďalšie kúsky, ktoré nikde inde nezoženieš. Zároveň bude počas eventu všetko z ich sortimentu s 30% zľavou. O hudobný zážitok sa nepostará nikto iný, než najväčší batohový nadšenec Michal "Ego" Straka, v sprievode Aless.

Footshop: Back to School w/ Eastpak - 7. septembra
Prvý septembrový týždeň je v Bratislave plný módy a umenia

Na prvý FOOTworkSHOP novej sezóny si Footshop pripravili aj ďaľšiu hip hopovú lahôdku. Do ich predajne s teniskami príde odučiť lekciu Marow z Trnavy. Člen všetkým známej skupiny The Pastels, ktorý si svoje miesto na scéne pravidelne utvrdzuje v battloch či na tanečných akciách u nás aj v zahraničí. Za tie roky si vybudoval krásny pohyb, ktorý vyzerá jednoducho a konzistentne, pričom využíva komplikované groovy či prvky breaku. Každý z vás, kto príde na workshop, bude automaticky zaradený do súťaže o poukaz na nákup vo Footshope.

FOOTworkSHOP - Marow - 10. septembra
Prvý septembrový týždeň je v Bratislave plný módy a umenia

Domov
Zdieľať
Diskusia