Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 21:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nič si nedokázal, celý život žiješ v tatkovom tieni a jazdíš v jeho aute. Rytmus predstavuje videoklip ku skladbe Povolanie syn

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus nečakane predstavuje videoklip ku skladbe zo svojho posledného sólového albumu Krstný otec.

Keď vydal Rytmus svoje zatiaľ posledné sólo, našťastie sa našli aj takí, ktorí jeho snahu o multižánrovosť pochopili a neutekali hneď do komentárov písať, ako im chýba E.R.A. alebo Bengoro. Krstný otec je album pre fanúšikov Rytmusovej tvorby, nie rapu ako takého, no pochopiteľne je všetko postavené práve na žánri, ktorý je Rytmovi najbližší. Tretina Kontrafaktu nám už neraz dokázala, že hranice v hudbe je treba búrať, nie stavať a za všetko hovorí aj jeho chystaný koncert so Symfonickým orchestrom. Jeho vystúpenie pred tisíckami fanúšikov v bratislavskej Inchebe prebehne 26. decembra a keďže je k dispozícii ešte pár posledných lístkov, stále máš možnosť byť pri tom, ako bude Paťo Mirga prepisovať históriu. 

Album Krstný otec však nespomíname len tak náhodou, práve naopak. Dnes sa k nemu totiž vracia aj sám autor, a to pri príležitosti vydania videoklipu na jednu z najobľúbenejších skladieb - Povolanie syn. Vizuálne spracovanie takto tematickej záležitosti určite nebolo jednoduché, no režisér Pepe Ehrenberger zvládol svoju úlohu viac než dobre a vďaka kvalitnému obsadeniu sa pozeráme na videoklip, ktorý si s radosťou pustíš aj viac krát. Hudbu doplnil dvorný Maiky Beatz a my už snáď ani nemáme čo dodať, nech sa páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia