Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 10:49
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: 10 priamych dôkazov, že ženy z našich končín svojím štýlom schovajú do vrecka aj mnohé známe osobnosti

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Druhý prázdninový mesiac roku 2017 nám opäť priniesol kvantum kvalitnej módnej inšpirácie z našich ulíc.

Letné prázdniny a s ním spojené horúce dni nám opäť raz ubehli veľmi rýchlo a čo nevidieť nás čaká príchod jesene a hlavne mnohých povinností, čo sa týka predovšetkým študentov. Pracujúci ľudia o obdobnom luxuse už môžu zväčša len snívať. Už podľa nádpisu a úvodnej fotografie vám ale musí byť ihneď jasné, že nie o tom bude dnešný článok. Ukážeme si totiž desať najlepších, respektíve najzaujímavejších outfitov, ktoré v priebehu augusta vytiahli do ulíc slečny a dámy z našich končín.

Vďaka sociálnym sieťam, a teda hlavne Instagramu, máme možnosť detailnejšie objavovať vkus či už rôznych známych osobností, blogeriek alebo bežných ľudí bažiacich po módnom dianí. A verte nám, predovšetkým posledné dva menované okruhy majú u nás početné a silné zastúpenie. Svedčí o tom napríklad aj fakt, že každý mesiac sa v našom výbere/súhrne objaví zopár nových tvári, ktoré rozhodne vedia ako na to a výnimkou nie je ani august.

Ešte predtým, než sa ale pustíme do novej dávky inšpirácie, tak sa na chvíľku vrátime späť v čase a predstavíme si tri najúspešnejšie outfity za mesiac júl podľa vášho hlasovania. Prvé miesto si u vás aj vďaka mierne rebelskému vzhľadu vyslúžila Markétka zo Slovenska, za ktorou len o pár hlasov skončila jej menovkyňa z Brna a pekné tretie miesto obsadila exoticky pôsobiaca kráska menom Daria

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Džana / @dzana.valjevac

tenisky: Nike / kabelka: Stella McCartney

Bosnianka s najkrajším úsmevom a najlepším vkusom v Prahe, priblížne takto by sme mohli stručne charakterizovať sympatickú tmavovlásku. Tentokrát potešila naše pohľady outfitom miešajúcim vysokú módu s pouličnou.

 

A post shared by Dzana Valjevac (@dzana.valjevac) on

Markétka / @marketabartova

top: Zara / denim nohavice: Bershka / kabelka: Pomikaki / topánky: Tezyo / hodinky: Esoria

Markétka patrí medzi úzku skupiny žien z Českej, respektíve Slovenskej republiky, ktoré nám svojim módnym vkusom ulahodia v 99 % prípadov a inak tomu nie je ani dnes. Dobre padnúce nohavice s vysokým pásom v kombinácii so vzornovaným topom a nazbieranými rukávmi vyzerá naozaj fantasticky. Bez najmenších pochýb.

 

A post shared by Markéta Bártová (@marketabartova) on

Soňa / @sonasulek

tenisky: Billi Bi / kabelka: Saint Laurent Paris

 

Mladá Slovenka žijúca v dánskom Aalborgu po boku futbalistu Jakuba Sylvestra, nás očarila už minulý mesiac a tak sme na ňu upriamili pozornosť. Soňa tentokrát vsadila na tenisky na vyvýšenej platforme, úzke denim nohavice a bielu košeľu, pričom ako doplnok zvolila luxusnú kabelku známeho módneho domu.

 

A post shared by SONA SULEK (@sonasulek) on

Michaela / @princeznamisicka

nohavice: Bershka / tenisky: Converse

Pôvabná tmavovláska s večným úsmevom na perách je pre dnešný výber kráľovnou bielych tenisiek, ku ktorým skvelo doladila nohavice voľného strihu a motorkársku bundu.

Nadiya / @xnadiya

top: Primark / topánky: Chanel / kabelka: Gucci / hodinky: Michael Kors

Nová tvár v rámci nášho pravidelného módneho súhrnu, ktorá trafila výberom jednotlivých kúskov priamo do čierneho. Pri pohľade na roztomilý záber nižšie nás vôbec neprakvapuje, že Nadiya sa živí modelingom.

 

A post shared by Nadiya Lyalko (@xnadiya) on

Monika / @monajelinkova

Dokonale sediace denim kraťasy a topánky na podpätku nechávajú vyniknúť opálne nohy atraktívnej mladej slečny, ktorá má módu v malíčku. Svedčí o tom napríklad aj zakomponovanie čierneho topu s kvetinovou potlačou, ktorá je aktuálne veľkým trendom aj u módnych domov.

 

A post shared by Monika Jelínková (@monajelinkova) on

Valentina / @valentina_walterova

Módna inšpirácia z Českej republiky číslo štyri v rámci dnešného výberu/súhrnu nesie netradičné, ale o to zaujímavejšie meno a na snímke situovanej nižšie žiari takmer celočiernom outfite doplnenom o šľapky s "kožušinou" na vrchu.

Tereza / @ttapple

tenisky: Nike / kabelka?: Louis Vuitton x Supreme

Stálica, ktorá nás nikdy nesklame. Outfity od TTAPPLE sú vždy iné ako všetky ostatné a práve to máme na nich najradšej. Doplnok z kolaborácie roka, čo sa týka módneho segmentu, ktorý by malo rado vo svojich šatníkoch poriadna hŕstka mladých ľudí využila štíhla plavovláska úplne dokonale.

 

A post shared by [ T T A P P L E ] (@ttapple) on

Petra / @macovap

tenisky: Converse x Play CDG

 Predposledná slečna v dnešnom článku, ktorá nám svojim mestským outfitom urobila radosť. Kombinácia bieleho trička, klasických denim nohavíc a tenisiek azda ani nemôže vyzerať zle, alebo? Každopádne to nie je Petrin prípad.

 

A post shared by Petra Mácová (@macovap) on

Bára / @barbellay

top: Gucci / tenisky: Vans

Obdobnú klasiku ako vyššie menovaná Petra zvolila taktiež tmavovláska spod Tatier, ktorej módny vkus sme vám priblížili v samostatnom článku. Ikonické tričko jedného z najznámejších módnych domov doplňuje tentokrát vintage denim bunda, čierne nohavice a tenisky, ktoré zažívajú masívnu popularitu.

 

A post shared by Bára Lučivjanská (@barbellay) on

 

A post shared by Bára Lučivjanská (@barbellay) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia