Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2017, 17:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Blade Runner Ryan Gosling zúfalo pátra po záhadnej minulosti Ricka Deckarda. Odpovedí na väčšinu jeho otázok sa však dočkáme asi až v kine

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Žeby sa marketingová kampaň nadchádzajúceho Blade Runnera začínala naplno rozbiehať? Nuž, ďalšia porcia televíznych spotov tomu rozhodne nasvedčuje.

Premiéra očakávaného sci-fi s názvom Blade Runner 2049, vďaka ktorému snáď definitívne odhalíme tajomstvo menom Rick Deckard, sa už nezadržateľne blíži, o čom dozaista svedčí aj zvýšená kadencia rôznych lákadiel nielen vo forme informácií, ale aj videí. Po nedávnom, viac ako minútu a pol dlhom medzinárodnom spote boli totiž zverejnené ďalšie dva. A hoci svojou dĺžkou dosiahnu iba tridsať sekúnd, ponúkajú hneď niekoľko celkom nových a zároveň nesmierne lákavých záberov, ktoré dozaista potešia každého jedného fanúšika tohto projektu. My tak v závere už iba dodáme, že snímka vtrhne do našich kín 5. októbra (října) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na najnovšiu porciu ukážok?

Domov
Zdieľať
Diskusia