Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2017, 21:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž predstieral, že je členom Mayweatherovho tímu a dostal sa do VIP zóny priamo pri ringu. Na legendárny večer nikdy nezabudne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Šikovný manéver ho dostal do najvyššej spoločnosti.

Lístky na zápas medzi Mayweatherom a McGregorom sa predávali za tisíce dolárov a ak chcel človek sledovať zápas priamo pri ringu, mohol si pripraviť aj desiatky tisíc. Netýkalo sa to Olivera Regisa, čo je obyčajný chlapík bez žiadnych konexií na veľké mená amerického šoubiznisu, ktorý si ako každý návštevník kúpil lístok na zápas za čosi viac ako 2-tisíc eur a potom v tej pravej chvíli využil menší zmätok v aréne na to, aby sa prešmykol cez bezpečnostnú službu.

Oliver sa primotal do tímu asistentov Floyda Mayweathera prechádzajúcich do VIP zóny a aj keď je obrovským fanúšikom Conora McGregora, v tom momente mu to bolo úplne jedno. Vďaka dvom investovaným tisíckam a šikovnému manévru sa už onedlho fotil s hviezdami ako Mike Tyson, Gerard Butler či Demi Lovato a zápas sledoval v spoločnosti spomínaného legendárneho boxera či LeBrona Jamesa, takže na svoj večer v T-Mobile aréne tak skoro nezabudne.








Domov
Zdieľať
Diskusia