Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2017, 21:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Celé dni a noci na párty s alkoholom. Britská spoločnosť ponúka prácu snov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Po prehýrenej noci žiadne výčitky.

Na piatkové večerné uvoľnenie sa teší mnoho z nás. Niekto si ho predstavuje doma, iný zasa hýri ulicami rušného mesta dávno po súmraku. Práve pre takých ľudí sa našiel dream job a navyše sa ani nebudeš cítiť zle, že si celú noc prepil a celý víkend prespal. V pondelok totiž nemusíš vstávať do práce a tvojou náplňou bude na takéto párty chodiť.

Britská spoločnosť HenHeaven sa totiž špecializuje na organizáciu tých najbrutálnejších večierkov. Či už ide o obyčajné párty, rozlúčky so slobodou či iné hýrenia, ak chceš získať nových zákazníkov, musíš o svojich aktivitách aj informovať - a presne to môžeš robiť aj ty. Točiť videoblogy. Síce sa nestaneš práve slávnym youtuberom, no na druhú stranu, videá nemusíš ani upravovať. Jednoducho, natočíš zábery na párty, kam si bol vyslaný, a spoločnosť sa už o postprodukciu postará. K tomu patrí aj mnoho cestovania, HenHeaven nepôsobí len v Spojenom kráľovstve, preto sa pokojne dostaneš aj do Las Vegas, a to za cenu natočenia pár záberov rozhodne stojí. 

Celé dni a noci na párty s alkoholom. Britská spoločnosť ponúka prácu snov
Zdroj: Melissa Askew


Šťastný človek, ktorý si toto zamestnanie uloví, sa dostane aj na elitné celebritné večierky či rozlúčky zo slobodou. Stačí len točiť, zabávať sa a prípadne sa pár ľudí spýtať na ich názor. Plat predstavuje ročne takmer 21 000 libier, čo v prepočte znamená solídnych 23 000 eur. Nejde však o full-time pozíciu, pracovať ti stačí len 4 hodiny denne.

Domov
Zdieľať
Diskusia