Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2017, 10:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Cindy chce vyzerať ako sexuálna bábika. Na svoju premenu už minula 10 000 eur

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

31-ročná žena má pritom dve deti.

Na svete žijú rôzni ľudia, ktorí robia pozoruhodné veci. Zoznám sa so Cindy Moore. Tridsaťjedenročná Američanka z Manchesteru si bez akejkoľvek predohry zmyslela, že by bolo super, ak by vyzerala ako sexuálna bábika. Rozhodla sa tak podstúpiť extrémnu premenu, no ešte ani zďaleka nie je hotová a jej aktuálny vzhľad vôbec nepovažuje za dokončený.

Cindy má rada strojený a nepravý výzor, čo je zrejme dôvodom jej radikálnej premeny. Kedysi patrila medzi objemnejších ľudí, najmä vďaka pôrodu, kvôli problémami so srdcom sa však rozhodla schudnúť. Vo finále zhodila až 31 kilogramov, prechádzala si diétami a cvičila sedem dní v týždni. Na svoju premenu na sexuálnu bábiku minula dvanásťtisíc dolárov. Tie putovali predovšetkým na plastickú operáciu prsníkov, predĺženie vlasov a zväčšovanie pier trikrát každý mesiac. Svoj jedinečný nový look zaklincovala novým autom s poznávacou značkou "Doll", čiže bábika.

Odporúčané
Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) Môžeš byť aj Margot Robbie a vždy sa nájde niekto, kto o tebe napíše, že si 7 z 10 a klameš (Komentár) 20. júla 2023, 9:00

Týmto však jej operácie nekončia. Cindy chce ešte ďalšiu operáciu prsníkov a uvažuje aj o odsaní tuku z brucha. Jej prsia boli kedysi veľkosti A, dnes už prekonala F. Botox na kožu vraj nepotrebuje, pretože ako sama tvrdí, jej pokožka je vo veľmi dobrom stave. "Rozhodne mám pred sebou ešte dlhú cestu. Snažím sa zhodiť ešte viac hmotnosti a vyzerať viac ako sexuálna bábika. Vždy sa mi páčilo, keď som podobný look pozorovala na ostatných ľuďoch. Myslím, že ich to robilo peknými."

 
Jej kuriózna premena však nezačala len nedávno - umelý výzor sama propagovala už v devätnástich. Vtedy sa však rozišla s priateľom, ktorý jej na krku nechal dve malé deti. Jej sen teda takmer definitívne padol, no teraz o jeho splnenie znovu zabojovala. Cindy je predmetom mnohých internetových hádok, predovšetkým nastoluje tému, či je jej divoká premena vhodná pre výchovu dvoch mladých detí.

Domov
Zdieľať
Diskusia