Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2017, 10:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na dostihy sa niekto pokúsil prepašovať bizarne skrytú vodku. Vlastný alkohol je na pretekoch zakázaný, no túžba ušetriť bola obrovská

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bezpečnostná služba však nenápadnú fľašu odhalila.

Určite poznáš miesta, kam si jednoducho nemôžeš priniesť vlastné jedlo či pitie len preto, aby ťa organizátor prefíkane donútil kúpiť si ich produkty za premrštenú cenu. Najčastejšie sa s podobnými praktikami stretávame napríklad v kinách, no výnimkou nebývajú ani dostihy. Konkrétnym príkladom je podnik Southwell Racecourse na okraji amerického New Yorku. Pozerať sa na významný dostihový závod bez občerstvenia však nie je úplne ideálne, preto sa neznámy užívateľ rozhodol, že si na súboj jazdcov prinesie alkohol z domu, nebude si ho predsa kupovať za predraženú cenu na samotnom podujatí.


Fľašku vodky však nemohol preniesť cez bezpečnosť len tak, všetko sa predsa prehľadáva. Rozhodol sa tak, že si v stánku kúpi poriadne veľkú bagetu. Do širokého pečiva umiestnil fľašu vodky, ktorú sa následne pokúsil zakryť salámou a paradajkami. Povedzme si teraz úprimne, za snahu a vynaliezavosť si autor nápadu zaslúži jedenásť bodov z desať. Bohužiaľ, bezpečnostné zložky nemali rovnaký názor a navyše si vodku v bagete všimli. Občerstvenie tak nakoniec bolo zhabané.

Na dostihy sa niekto pokúsil prepašovať bizarne skrytú vodku. Vlastný alkohol je na pretekoch zakázaný, no túžba ušetriť bola obrovská


Domov
Zdieľať
Diskusia