Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2017, 13:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sophia si svoje husté a jednoliate obočie pestuje už dlhé roky. Ľudia ho buď milujú alebo sú z neho znechutení

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jednoliate obočie nie je na krásnej žene také časté.

Husté, tmavé a zrastené obočie sa ľuďom zvyčajne nespája s krásnymi ženami. V minulosti ho nosili notoricky známi politici, pri ktorých človek nevedel, či si obočie len nevedia oholiť a vytrhať, alebo bolo ich skutočným zámerom, o čom sa však nedá pochybovať pri krásnej Sophii Hadjipanteli. Už jej meno naznačuje, že pôvodne nepochádza zo Spojených štátov amerických a jej predkov by si mohol hľadať až na ostrove Cyprus, odkiaľ prišiel jej otec, zatiaľ čo je mama vyrastala v britskom Londýne.

Sophia sa nikdy nebála experimentovať s extravaganciou a nemala problémy s kontroverznými názormi, čo ju spoločne s jej nespochybniteľnou krásou priviedlo až do sveta modelingu. Momentálne v ňom pôsobí už niekoľko rokov a Sophia hneď od začiatku stavila na to, že sa bude od ďalších modeliek odlišovať. Vďaka svojim genetickým predispozíciám dostala do vienka aj husté tmavé obočie, čo využila vo svoj prospech a nechala si ho zrásť. Na Instagrame zastupuje #UnibrowMovement, čiže iniciatívu na spopularizovanie zrasteného obočia a aj keď jej väčšina fanúšikov necháva pod fotkami obdivné komentáre, nájde sa aj hromada neprajníkov, ktorí jej obočie považujú za otrasné. 


Comment your zodiac sign

Příspěvek sdílený SOPHIA HADJIPANTELI (@sophiahadjipanteli),













Domov
Zdieľať
Diskusia