Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2017, 17:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus: Na koncert so symfonickým orchestrom som musel dozrieť (Rozhovor)

REFRESHER RYTMUS
Uložiť Uložené

Navštívili sme šestnásty ročník Hip Hop Kempu, kde sme okrem iného vyspovedali pána Páťu o najaktuálnejších témach.

Hip Hop Kemp 2017 je už za nami a my sme na ňom opäť strávili tri slnečné dni, počas ktorých sme toho už tradične stihli naozaj veľa. Tešiť sa môžete na veľký videoreport, súčasťou ktorého budú aj zábery z festivalu či rozhovory s interpretmi. Okrem mnoho iných sme vyspovedali aj Rytmusa, ktorý spoločne s chalanmi z Kontrafaktu odohral vystúpenie na všetkých šestnástich ročníkoch Kempu. Okolo pána Páťu sa toho teraz deje naozaj veľa, keďže v zime chystá obrovské vystúpenie so symfonickým orchestrom a pred pár dňami boli jeho projekty ocenené na prestížnom filmovom festivale za veľkou mlákou. 

Nielen o tomto všetkom nám Rytmus porozprával zo zadného sedadla jeho krásnej A osmičky v long verzii. Na moderátorskom poste tentokrát @michalmucha a za kamerou klasicky Grco alias @badko. Ešte tento týždeň môžete očakávať aj spomínaný report a ďalšie rozhovory. Teraz už ale Rytmus a jeho skap performance dwa tysiące siedemnaście

Domov
Zdieľať
Diskusia