Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2017, 15:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Súboj McGregor vs Mayweather uvidíš v priamom prenose aj na Slovensku!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Televízia Dajto ponúkne súboj v nedeľu 27. augusta ráno.

Najočakávanejší súboj medzi Conorom McGregorom a Floydom Mayweatherom nebudeš musieť hľadať na biednych internetových streamoch, pretože ho bude v priamom prenose vysielať aj televízia Dajto. Informoval o tom portál tvnoviny.sk, pričom súboj bude odvysielaný v priamom prenose a na slovenských obrazovkách začne v nedeľu 27.8. o 8:30 ráno, čo je skvelý čas na skoršie víkendové vstávanie v kombinácii so súbojom dvoch titanov.

Komentovanie súboja dostal na starosť Slavo Jurko a okrem skvelej atmosféry v slovenských domácnostiach to bude určite žiť aj v T-Mobile aréne v Las Vegas, kde sa ešte pred hlavným ťahákom večera uskutoční viacero menších súbojov a samozrejme nebude chýbať ani sprievodný program. McGregor pritom nedávno zopakoval svoje odvážne tvrdenie, že Mayweather pôjde k zemi do konca štvrtého kola a my sa už nemôžeme dočkať toho, kedy obaja kohúti vstúpia do ringu.


Domov
Zdieľať
Diskusia