Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2017, 12:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ženy prichádzali zažiť orgazmus aj cez obednú prestávku. Špeciálna udalosť vďaka novému vibrátoru prilákala až tisícku účastníčok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Ľudská sexualita by už dávno nemala byť tabu.

Spoločnosť Hot Octopuss z britského Londýna vymyslela novú sexuálnu hračku pre ženy a dlho rozmýšľala nad tým, ako ju ideálne dostať do povedomia širokej verejnosti. Vibrátor s názvom Queen Bee preto vo veľkom množstve priniesli do amerického New Yorku a na dva dni tam vytvorili provizórne miestečko, kam si mohli ženy zájsť cez obednú prestávku a na pár minút zrelaxovať pri orgazme.

Nezvyčajný event vyvolal v New Yorku vlnu záujmu a aj keď bolo pripravených len 40 uzatvorených miest pre prichádzajúce ženy, záujem rýchlo presiahol číslo 1000, a tak sa viaceré z nich museli obrniť aj dávkou trpezlivosti. Pred vstupom do svojej súkromnej kabínky, kde im spoločnosť robil už len vibrátor, dostali účastníčky ešte aj krátke školenie od profesionálnej sexuálnej terapeutky, ktorá im prezradila tajomstvá toho najlepšieho orgazmu a potom sa už mohli pustiť do práce. Zamestnanci spoločnosti Hot Octopuss pri pohľade na rady tvoriace sa pred ich provizórnym obchodíkom strácali reč a svoju udalosť považujú za mimoriadne úspešnú, o čom svedčia aj pozitívne reakcie nielen na samotný nápad, ale aj na účinky ich novej hračky. Už minulý rok pritom zorganizovali podobnú udalosť pre mužov, keď sa na uliciach New Yorku objavila masturbačná búdka s názvom GuyFi.



Domov
Zdieľať
Diskusia