Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 14:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

101 dávok marihuany a amfetamín. Slovák Milan skončil po ceste vlakom v policajnej cele

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na svoju cestu vlakom EuroCity tak rýchlo nezabudne.

Cestovanie vlakom EuroCity nedopadlo ideálne pre 23-ročného Milana, ktorého batožinu zaistila hliadka Colného úradu a objavila mu v nej nielen drogy, ale aj zariadenia používané na ich výrobu. Milan sa viezol vo vlaku medzi Kútmi a Bratislavou, keď narazil na hliadku a svoju batožinu plnú inkriminovaných predmetov už nemal ako skryť. Hliadka mu v batožine našla zelenú sušenú rastlinu, bielu kryštalickú látku a predmety, ako mlynček, závažia či mikrováha.

Následná expertíza ukázala, že zelená rastlina je v skutočnosti marihuana a z bielej látky sa vykľul amfetamín. Množstvo konope by podľa vyjadrenia slovenskej polície malo zodpovedať až 101 jednorazovým dávkam a množstvo amfetamínu zase 4 jednorazovým dávkam, čo pre Milana znamená obvinenie z výroby, držania a predaja drog. Mladému mužovi teraz hrozí trest vo výške 3 až 10 rokov za mrežami a na ďalší vývoj vo svojom prípade zatiaľ čaká v cele policajného zaistenia.

101 dávok marihuany a amfetamín. Slovák Milan skončil po ceste vlakom v policajnej cele
Zdroj: Radim Holiš
Domov
Zdieľať
Diskusia