Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2017, 22:31
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Japonci prišli s pozoruhodným dámskym doplnkom. Šperk sa kombinuje s plavkami a má zdobiť ženský rozkrok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Takzvaný Beachtail zaručene pritiahne pohľady ostatných.

Japonci sú národom, ktorý je preslávený skutočne pozoruhodnými, často až bizarnými, výrobkami. Ich výroba sa však vôbec nezastavuje, ba naopak. Jedna spoločnosť sídliaca v Tokiu začala ponúkať značne zvláštny výrobok. Nazýva ho Beachtail a ide o akýsi druh módneho doplnku, na ktorý však moderný svet vôbec nebol pripravený. Beachtail má byť totiž ozdobou ženského rozkroku. Ide o kovový kúsok, šperk, ktorý sa zavesí na spodný diel dámskych plaviek.

Celý čas sa tak bude provokatívne hojdať medzi nohami a priťahovať pohľady okolia na citlivé miesta. Zvláštny produkt stojí približne 23 € a obe retiazky sú dlhé 7,5 centimetra. Firma však nie je v tejto oblasti žiadnym nováčikom, stihli už vyrobiť napríklad aj retiazky či prívesky na bradavky alebo klitoris. Výrobok na internete spôsobil veľkú vlnu nenávisti, podľa mnohých ide jednoducho len o príliš vyzývavú kravinu. Čo si o netradičnej ozdobe myslíš ty?

 

Príspevok, ktorý zdieľa BoDivas (@bodivas),

 

Príspevok, ktorý zdieľa BoDivas (@bodivas),

Domov
Zdieľať
Diskusia