Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 12:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V bratislavskej MHD sa uskutoční prvé verejné saunovanie. Vtipný event si uťahuje z podmienok, ktoré vládnu vo vozidlách

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MHD
Uložiť Uložené

Najlepšia sauna je sauna za dostupnú cenu.

Obyvatelia Bratislavy zažívajú obdobie mimoriadne vysokých teplôt a snažia sa schladiť akokoľvek je to len možné, čo im pravidelne dokáže prekaziť bratislavská MHD. Na sociálnej sieti Facebook preto vznikla humorná udalosť s názvom Prvé verejné saunovanie v bratislavskej MHD, čím autor zrejme naráža na fungovanie a efektivitu klimatizácie v autobusoch jazdiacich po uliciach nášho hlavného mesta. Pravdou je, že väčšina vozidiel bratislavskej MHD disponuje funkčnou klimatizáciou, ale často sa jej efektivita znižuje na minimum, či už kvôli cestujúcim, alebo aj zo strany šoférov.

Saunovanie možno pri teplotách atakujúcich 40 stupňov Celzia neznie ako najlepší nápad a ľudia by sa oveľa radšej šli pozrieť na pláž, avšak ak sa potrebuješ presúvať po Bratislave a musíš na to využívať MHD, potom by si sa zajtra mal o 17. hodine objaviť na autobusovej stanici Mlynské Nivy, kde sa saunovanie slávnostne začne pri zastávke autobusu číslo 21. Sauna koniec koncov pozitívne vplýva na celkový stav nášho organizmu a aj keď saunovanie priamo medzi desiatkami spotených tiel v MHD nie je práve najkrajšia predstava, človek musí využiť to, čo má k dispozícii.  

V bratislavskej MHD sa uskutoční prvé verejné saunovanie. Vtipný event si uťahuje z podmienok, ktoré vládnu vo vozidlách
Zdroj: Prvé verejné saunovanie
Domov
Zdieľať
Diskusia