Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2017, 21:57
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Júl ovládli nádherné ženy v outfitoch, za ktoré by sa nehanbili ani mnohé známe osobnosti

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Školské prázdniny sa nám presunuli už do svojej druhe polovice, a tak nastáva ten správny čas na rekapituláciu najzaujímavejších outfitov z prvého mesiaca plného dovoleniek.

Móda v našich končinách aktuálne zažíva jedno z najlepších období vôbec a nás teší, že aspoň sčasti sme tomu mohli pomôcť aj my. Od Napi*u swagu cez Fit seriály až po aktuálne novinky či súhrny najlepších outfitov zo slovenských a českých ulíc, s ktorými budeme dnes pokračovať.

Uplynulé štyri týždne boli opätovne poriadne horúce, čo prinútilo našincov vytiahnuť zo svojich šatníkov vyslovene ľahké kúsky, vďaka ktorým sa vysoké teploty dali zvládnúť lepšie. Pre nás, pánov,  išlo o výbornú správu, keďže sa nám naskytol pohľad, na aký sme túžobne čakali už od minulého roka a slečny/dámy sú samozrejme rady, ak cítia pozitívnu odozvu zo strany potenciálnych nápadníkov. Dosť ale bolo sondy do myšlienkových pochodov zástupkýň nežnejšieho pohlavia a radšej sa urýchlene presunieme k merítku veci, teda outfitom.

V rámci najnovšieho súhrnu neobídime ani tentokrát naše obľúbenkyne, ktoré svojím módnym vkusom a citom pre rôzne zaujímavé kombinácie neprestávajú baviť ani po rokoch. Za všetky spomenieme napríklad českú blogerku Markétku alebo sympatickú Ivanku. Samozrejme, menované slečny nesmú chýbať ani na záberoch situovaných nižšie.

Odporúčané
TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White 16. marca 2024, 13:30

Ešte predtým, než sa ale do nich pustíme, tak máme pred sebou príjemnú povinnosť v podobe vyhlásenia najlepších outfitov za mesiac jún podľa vášho hlasovania. Najviac vašich sympatií si svojím vzhľadom získala luxus milujúca Barborka, pričom tesne predbehla už spomínanú Ivanku a na bronzovej priečke sa vďaka vám ocitla Markétka. Teraz už ale hor sa na novú kvalitnú dávku inšpirácie.

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!

Sára / @saraantal

Modelka, ktorej sme prostredníctvom našich článkov venovali v posledných troch rokoch dostatok priestoru, nechýbala ani na festivalovej Pohode. Atraktívna tmavovláska siahla po krátkych denimových nohaviciach, jednoduchom tričku s potlačou a čiernych topánkach, ktoré prežijú aj rôzne neduhy počasia. Kladne hodnotíme taktiež skvelý účes.

 

A post shared by Sara Antal (@saraantal) on

 

A post shared by Sara Antal (@saraantal) on

Daria / @dariafoldes

overál: IKRUSH

Dlhé nohy a štíhla postava sú faktory, vďaka ktorým Daria vyzerá fantasticky prakticky vo všetkom a výnimkou nie je ani outfit zo záberu nižšie. Čierna v kombinácii s kvetinovou potlačou je aktuálne veľmi trendy, čo dobre vie aj príťažlivá tmavovláska zo Slovenka a využíva to naplno.

 

A post shared by D a r i a (@dariafoldes) on

Džana / @dzana.valjevac

tenisky: adidas Originals

V našom dnešnom výber po dlhšej odmlke opäť hviezdi naša obľúbená Bosnianka žijúca v Prahe, ktorej módny vkus sme vám o trochu bližšie priblížili v samostatnom článku. Džana si návtevu srbského Belehradu užívala len v mierne netradičnej károvanej košeli, krátkych nohaviciach a teniskách s legendárnou siluetou. Skvelé...

 

A post shared by Dzana Valjevac (@dzana.valjevac) on

Lýdia / @el_fx

Fotografia síce pochádza ešte z mesiaca jún, ale nedalo nám nezaradiť ju do dnešného článku. Práva ruka Yakshu, čo sa týka organizácie kultúrnej udalosti FASHION DEALã, nás totiž zaujala svojím elegantne ladeným outfitom. Milé slečny a dámy, ako môžete vidieť, tak niekedy je menej naozaj viac. Verte nám.

 

A post shared by Lýdia Vilková (@el_fx) on

Alexandra / @alex_x.andra

Pokračovať budeme ďalšou krásnou Slovenkou, ktorá je s módou dobrá priateľka a problém jej nerobia ani živšie farebné kombinácie. Usmievavá plavovláska počas návštevy Prahy pútala pozornosť pánov v lososových šatičkách s kvetinovým vzorom a topánkach na mierne vyvýšenej platforme s viazaním okolo nohy.

 

A post shared by Alexandra Strakova (@alex_x.andra) on

Lenka / @lenkabrisiakova

tenisky: Converse All-Star / hodinky: Daniel Wellington

V jednoduchosti je ukrytá pravá krása, čo v danom prípade platí na 100 % a žiadne ďalšie slová nie sú vôbec potrebné.

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

Ivanka / @sweetladylollipop

Zastúpenie v dnešnom výbere/súhrne bude mať aj východ našej milovanej krajiny a to vďaka jednej z najúspešnejších blogeriek v rámci segmentu módy.  Ivanka nás v predposledný júlový deň skrz svoj Instagram potešila snímkom v svetlomodrých šatách s detailom z čipky a žltých topánkach na podpätku s aktuálne veľmi trendy viazaním okolo nohy.

Markétka / @marketabartova

bunda: Zara / nohavice: VIPme / topánky: Asos / kabelka: DOCA / hodinky: Daniel Wellington

Naša módna "stálica", ktorá, ako sme už spomínali, nás svojím štýlom obliekania neprestáva baviť ani po rokoch a to sa nevidí príliš často, že priatelia? Snedá tmavovláska v priebehu júla podstúpila zmenu v podobe skrátenia dĺzky vlasov a musíme konštatovať, že jej to náramne pristane aj v kratšom. Outfit je samozrejme na jednotku.

 

A post shared by Markéta Bártová (@marketabartova) on

Lucie / @yourlu

Druhý mesiac po sebe sa nám zapáčil taktiež outfit vyššie menovanej slečny, ktorá nepatrí do kategórie žien hanbiacich sa ukázať v netradičných kúskoch. Na prvý pohľad krehká blondínka vsadila na výrazný žltý top ladiaci s obuvou rovnakej farby. Trochu nám prekáža jedine dĺžka nohavíc, avšak dokážeme to prekusnúť.

 

A post shared by L U C I E K R I Z O V A (@yourlu) on

Klaudia / @justklaudy

top & kabelka: Pinko

Ešte stále len 19-ročná rodáčka zo Slovenska žijúca v Londýne, ktorá vás okúzli nielen svojou nespornou krásou, ale aj štýlom obliekania hodným filmových hviezd. Atraktívna Klaudia má na zábere nižšie oblečené kúsky talianskeho výrobcu, pričom je jasne vidieť, kde tamojší dizajnéri hľadali inšpiráciu. Samozrejme im to nemáme za zlé.

 

A post shared by Klaudia Fujáková (@justklaudy) on

Soňa / @sonasulek

topánky & kabelka: Chanel

Predposlednou slečnou, ktorej outfitom sa môžete pokojne nechať inšpirovať, bude pre dnešok taktiež Slovenka žijúca v zahraničí, konkrétne v nádhernom Dánsku. Sonička má už na prvý pohľad v obľube vysokú módu, ktorú zľahka kombinuje s jednoduchými modelmi z bežných reťazcov, a tak to máme radi.

 

A post shared by SONA SULEK (@sonasulek) on

Markétka / @marketaliday

top: Guess x A$AP Rocky / tenisky: Nike Air Jordan

Prírodne krásy Spojených štátov amerických si z výšky užíva aj naposledy bronzová Markétka vsádzajúca na pouličný štýl. Umiestni sa vďaka outfitu na fotografii nižšie budúci mesiac vyššie? Rozhodnutie už prenechávame na vás.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia