Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2017, 21:18
Čas čítania 0:00
Marek R.

Dominiku Cibulkovú zaradil známy magazín medzi 50 najlepšie sa obliekajúcich športovcov a ocenil ju titulom kráľovnej selfie

MÓDA DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

V selfie kategórii nemala konkurenciu.

Vďaka sociálnym sieťam sú známi ľudia, kam radíme aj športovcov, stále bližšie a bližšie ku svojim fanúšikom. Ak by sme mali vybrať slovenského zástupcu, ktorý najradšej využíva Facebook či Instagram, tak je to jednoznačne naša najlepšia tenistka Dominika Cibulková. Fanúšikovia tak majú perfektný prehľad o jej aktivitách mimo kurtu či posilňovne, a preto musí byť každému followerovi jasné, že Dominika okrem tenisu a svojho manžela miluje aj módu a patrí medzi najlepšie sa obliekajúcich športovcov.

Naposledy slovenská tenistka zaujala klasickým Supreme box logo tričkom s monogramom v pozadí a na jej vkuse má najmä obrovský vplyv osobný stylista Andrej Kusalík, ktorý vie našej ženskej tenisovej jednotke vždy poradiť správne. Jej módne cítenie si všimol aj známy športový magazín Sports Illustrated, ktorý čítajú mesačne milióny ľudí a najnovšie sa zamerali na 50 najlepšie obliekajúcich sa športovcov na svete. Do tohto zoznamu sa dostali také mená ako Conor McGregor, James Harden či Jerome Boateng, teda zástupcovia rozličných športov a Slovensko má v rebríčku zastúpenie práve vďaka Dominike. Dokonca sa dostala aj medzi ocenených, porota jej dala cenu s názvom Selfie Award, keďže rada dokumentuje svoje outfity fotkou o zrkadlo. Zvyšných ocenených nájdete na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia