Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

James Cameron dostane o rok a pol späť práva na Terminátora. Už teraz plánuje rovno celú trilógiu, ktorou chce pokračovanie ságy osviežiť

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Terminátor sa vracia k ockovi a ten sa o neho chce starostlivo postarať.

V roku 2019 sa práva na Terminátora vracajú do rúk Jamesa Camerona. Ten už dlhšie tvrdí, že plánuje značku oživiť, a tak nejak sme názoru, že to dopadne oveľa lepšie ako posledné dva diely. Predsa len, Cameron aj z pozície producenta dokáže na snímku dohliadnuť a spraviť z nej ďalšiu akčnú sci-fi bombu. Predošlé správy hovorili o tom, že na filme má pracovať a Arnold Schwarzenegger, pričom sa v Hollywoode špekulovalo o tom, že nový film natočí Tim Miller, režisér Deadpoola. 

James Cameron sa len dnes v noci vyjadril nasledovne: „Otázka znie: došla séria ku koncu alebo sa ešte dá osviežiť? Aktuálne diskutujem s Davidom Ellisonom, ktorý vlastní práva až do roku 2019. Vtedy sa mi všetky práva spojené so značkou Terminátor vrátia podľa zákonov USA, takže spolu hovoríme o tom, čo môžeme ďalej so ságou spraviť. Práve teraz sme na bode, kedy hovoríme o trilógii s cielom pretvoriť Terminátora.“ Čo na to hovoríte vy? Veríte, že Cameron konečne spraví s Terminátorom poriadok? Koho by ste chceli vidieť na režisérskej stoličke a má sa ešte podľa vás vrátiť Arnold Schwarzenegger?

Domov
Zdieľať
Diskusia