Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. júla 2017, 10:46
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

10 vecí, ktoré na ženách muži nenávidia. Zanedbaný výzor, prelietavosť a neustále fajčenie sú okamžitou stopkou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vulgárny slovník, osem cigaretiek za večer a na záver nahé fotky cez Snapchat. Takto nie.

Len pred niekoľkými dňami ste si mohli prečítať článok o tom, čo ženy na mužoch nenávidia. Prišiel však čas obrátiť karty a pozrieť na spolužitie dvoch pohlaví práve z pohľadu muža. Spýtali sme sa teda niekoľko desiatok mužov na otázku, čo im na ženách najviac vadí počas ich spoločného stretnutia a čo je definitívnou stopkou. Najviac ľudí sa zhodlo na nasledujúcej desiatke. Ak si nebodaj muž a vynechali sme tvojho úhlavného nepriateľa na ženách, nezabudni sa vyjadriť v komentároch.

Nestará sa o seba

Ak príde žena na prvé stretnutie s vlasmi do všetkých strán, padajúcimi lupinami, s odlupujúcim sa lakom na nechtoch a jej zuby sú krivé ako stĺpy elektrického vedenia po víchrici, skutočne to nezanecháva dobrý dojem. Ešte prežijeme ten pot na čele, čo ak bežala na vlak, no na špeciálnu chvíľu, akou je prvé spoločné rande, sa patrí prísť aspoň trošku upravená. Druhá časť výzoru je oblečenie. Prosím, nechoď von v dlhých teplákoch, špinavé baganče nechaj doma a aspoň párkrát sa pozri do zrkadla, kým vylezieš z dverí. A neplatí to len pre ženy.

Pestuje džungľu

Jasné, žijeme v dobe, kedy nám je feminizmus inšpiráciou, no my, Slováci, na to ešte nie sme tak nejak pripravení. A tiež je možné, že sa na to jednoducho vykašľala. Chlpy na rukách či nebodaj fúzy sú instantná červená a len ťažko sa dá na to pozerať a neodvrátiť zrak. Lemury sú roztomilé v zoologickej záhrade, nie na druhej strane stolu v reštaurácii. 

10 vecí, ktoré na ženách muži nenávidia. Zanedbaný výzor, prelietavosť a neustále fajčenie sú okamžitou stopkou
Zdroj: pixabay.com

Výrazne mešká

My vieme prekusnúť, keď sa žena dlhšie upravuje alebo nás odbije výhovorkou, že princezná predsa vždy chodí neskoro. No ak sa to deje pri každom stretnutí, vyskytuje sa tu problém, a to najmä preto, že keby meškal muž, vypočuje si niekoľkominútové tyranizujúce estrády a žena sa naňho bude mračiť ešte niekoľko dní. Špecifickým prípadom múk plynúcich z meškania je, keď kvôli žene pár zmešká niečo spoločne, napríklad rezerváciu. A nakoniec si aj tak žena vymyslí dôvod, prečo vlastne za jej oneskorenie môže len a len muž.

Keď sa hrá na drsnú

Síce to z nejakých dôvodov majú radi nejaké indivíduá, no tí normálnejší muži nie. Možno sa ani nepoznáme, no ak zapne livestream na Instagrame s New Era šiltovkou, ktorú ukradla nadržanému kamarátovi, za tri minúty vyfajčí päť cigariet a s neznesiteľným afektom odbíja každú z otázok pribúdajúcich v chate, celé zle. Ideálne, nech ešte dodá, ako ide dnes večer piť, ako sa dá strašne dole. Najhoršie však je, že niektorí muži takýto obsah skutočne konzumujú a často to bohužiaľ nie je len kvôli výstrihu, ktorý má dievča na sebe.

10 vecí, ktoré na ženách muži nenávidia. Zanedbaný výzor, prelietavosť a neustále fajčenie sú okamžitou stopkou
Zdroj: pixabay.com

Keď vytiahne cigaretu

Tu je to trošku kontroverzné a diskutabilné, no ak sa vžijeme do role muža, ktorý pripraví večer, aký môžeme označiť aj za stelesnenie romantiky, z luxusnej reštaurácie dámu dovezie na ten najdychvyrážajúcejší výhľad na planéte, kde otvorí víno, ktoré sám autom doviezol priamo z krvavočervených talianskych viníc a sofistikovaným štýlom ti do ruky vsunie pohár, nemôže nič viac zničiť jeho idealizované predstavy, ako keď to do seba celé kopne a spýta sa muža, či nemá oheň. Pozerať sa na krásnu ženskú bytosť, ako sa ničí, nás bolí, a to aj v prípade, že máme pľúca nenávratne zničené.

Prelietavosť

Ak pozveš dievča na drink v klube alebo pokojne aj na rande, tak nejak očakávaš, že ten čas bude o vás dvoch. Jasné, ak ju drzo osloví iný chalan, jeho vražda je na tebe, no od dievčaťa tiež nie je veľmi pekné, ak sa nechá baliť počas iného rande. Viac dedinský je príklad baby, ktorá za mesiac vystrieda asi osem frajerov, no každému z jej kamarátov dovolí v podstate to isté, čo jej vyvolenému. A potom ešte večer posiela cez Snapchat nahé fotky, často, podľa kvality, fotené pevnou linkou.

10 vecí, ktoré na ženách muži nenávidia. Zanedbaný výzor, prelietavosť a neustále fajčenie sú okamžitou stopkou
Zdroj: pixabay.com

Hlúpa vypočítavosť

Sme ľudské bytosti, nie číslo v kalkulačke. Skúsenejší samci to už často dokážu odhaliť, no niektoré ženy dokážu predvídať, ako sa muž zachová a podľa toho sa správať. Rafinovanými kombináciami ako "Idem von s kamarátmi!" a nedecentným oblečením dokážu vzbudiť plamennú žiarlivosť, všetko je však podľa plánu. Lebo vedia, že ich neopustíme, no prečo by sme si nepodráždili oddaného partnera, všakže. Tam vonku si dá samozrejme pozor, aby sa nič nestalo, no nikdy to nie je príjemný pocit. Ak si žena a potrebuješ si dokázať, že ťa ľúbi, tak sa ho spýtaj a vykašli sa na hlúpe triky skôr, kým ťa kvôli nim vyhodí z domu.

Keď jej chýba inteligencia

Nepotrebujeme, aby vedela rátať kvadratické rovnice, lebo to nevie skoro nikto z nás, aj keď sa nás to učitelia snažili dva roky naučiť. Nechceme, aby vedela osem funkcií pečene. No aspoň to základné uvažovanie by sa patrilo. Ak nevieš použivať Google, nedokážeš si nájsť, kedy ti ide vlak do Kysaku a netušíš, čo znamená dopravná značka s veľkým P, robí to naozaj zlý dojem. Často totiž musia muži veľa vysvetľovať, čo ich často stavia do nepríjemnej pozície, pretože tu neustále hrozí, že dotyčného žena otituluje namysleným idiotom.

Keď nerieši

Opäť ošemetná téma. Keď sa muž snaží viesť konverzáciu, no odpoveď od ženy je a) ťukanie do mobilu; b) "uuuuu"; c) hrobové ticho; je fakt veľmi ťažké pokračovať ďalej. Mužské ego je tou najcitlivejšou vecou vo vesmíre a stačí malý škrabanček v podobe nezaujatej odpovede a je zle. Okej, ak si nežného pohlavia, tu si možno povieš, že čo ak trepe totálne kraviny a vôbec ťa nezaujíma? Odpoveď je, že si s ním nemala ísť von. Alebo mu vždy môžeš povedať, že trepe hlúposti. Alebo to zachráň vlastnou témou na príjemný rozhovor. Inak sa cítime trápne alebo si myslíme, že nás máš v paži.

Preafektovanosť

Často je bohužiaľ úmyselná, aby dáma dodala výraz jej slovám, no poväčšine to je skôr na smiech (alebo do plaču?). Ak sa nedokáže normálne rozprávať, tam sú dvere. Zaujímavým poddruhom čeľaďe preafektovaných je drama queen. Keď ju napríklad niekto omylom poleje vodou, je to v poriadku a nič sa nedeje. Okej, tak si raz zvýskni. Aj zanadávaj. Pokojne ti aj podarujeme celý balíček vreckoviek, no nieže začneš vrieskať na celé okolie a doma vytiahneš starý magnetofón a nahráš kazetu, podľa ktorej je chalan, ktorý ťa polial, jedným z dôvodom tvojej blížiacej sa samovraždy.

Domov
Zdieľať
Diskusia