Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2017, 11:09
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Trailer pre 2. sériú neľútostného Westworldu od HBO sa nesie v znamení jedinej veci - krvavej pomsty robotov

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Mindfuckový western síce dorazí až o rok, no už teraz sa ho nevieme dočkať.

Westworld sa nechystá spomaliť. Iba prednedávnom sa začala natáčať druhá séria (ktorá bude premiérovať až v roku 2018), no tvorcovia Jonathan Nolan a Lisa Joy v spolupráci s HBO potešili fanúšikov už počas včerajšieho Comic-Conu. Nemusíte sa báť. Nejde o žiadne zábery z natáčania, ale o regulérny trailer a musíme priznať, že vyzerá opäť šialene dobre.

Pre osvieženie pamäti pripomíname, že Ford (Anthony Hopkins) na konci prvej série vypustil svoje výtvory „na slobodu" a v parku tak nastal poriadny chaos. Roboti nadobudli vedomie a ako môžeme vidieť nižšie, zlosť za roky bolesti, vrážd a znásilnení si na ľuďoch poriadne vybili. Pomsta je síce dominantnej témou traileru, ale diváci vedia, že sa toho v seriáli deje o dosť viac. Ako bude pokračovať príbeh Dolores (Evan Rachel Wood) a Teddyho (James Marsden)? Čo po nových zisteniach čaká Bernarda (Jeffrey Wright) či Maeve (Thandie Newton). Čo Man in Black (Ed Harris)? Objaví sa v druhom leveli tejto zamotanej hry? Myslíte, že dostaneme odpovede na všetky naše otázky? 

Domov
Zdieľať
Diskusia