Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 22:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chorvát zomrel, lebo pri úteku pred policajtmi prehltol vrecúško s marihuanou. Chytili ho pred vstupom na festival Ultra Europe

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Mladý Chorvát sa postupne zadusil, lebo chcel drogu skryť pred políciou.

Neďaleko štadióna Poljud v chorvátskom meste Split sa odohrala nešťastná tragédia, pri ktorej zomrel mladý muž. Na štadióne bol vo večerných hodinách v plnom prúde populárny festival Ultra Europe a pred jeho bránami v okolitých uliciach postávali skupinky mladých ľudí. Policajná hliadka na jednej z ulíc narazila na 24-ročného chlapíka, ktorý sa správal podozrivo, a tak k nemu pristúpila a požiadala ho, aby im ukázal svoj občiansky preukaz. Muž sa v tej chvíli zvrtol a vyštartol na druhú stranu, policajti ho však o pár sekúnd dobehli a spútali.

Pri prevoze na policajnú stanicu sa jeho stav začal rapídne zhoršovať, čo si všimol jeden z policajtov a začal mu okamžite pomáhať, zatiaľ čo druhý policajt privolal záchranárov. Napriek snahe o pomoc sa policajtom mužovi nepodarilo pomôcť a po príchode do nemocnice onedlho zomrel, pričom najpravdepodobnejšou príčinou smrti bolo prehltnutie plastového vrecúška s marihuanou. Vrecúško sa mužovi zachytilo na priedušnici a aj keď v ňom nebolo veľké množstvo drogy, postupne spôsobilo, že muž strácal dych a napokon sa zadusil. Nie je jasné, či sa pokúšal dostať na festival Ultra Europe, alebo odtiaľ už odchádzal, a nariadená bola aj pitva, aby sa zistilo, čo bolo presnou príčinou smrti.


Domov
Zdieľať
Diskusia