Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 12:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones opätovne láme rekordy! Úvodný diel novej série je najsledovanejšou premiérovou časťou v celej histórii HBO

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Dlhé čakanie zrejme vyvolalo vo fanúšikoch obrovskú nedočkavosť.

Hra o tróny už neraz prekonala seba samotnú a siedma séria v tomto trende jednoznačne pokračuje. Prvú časť siedmej série si pozrelo prostredníctvom televízie a streamovacích služieb približne 16,1 milióna divákov. S porovnaním premiérového dielu šiestej sezóny Game of Thrones ide teda až o 50% nárast. Mimo tohto rekordu sa ale prvá časť stala aj "naj-tweetovanejšou" epizódou vôbec.

Zaujímavou informáciou je ku príklad i to, že 7% konverzácií ohľadom prvej epizódy tvorilo diskusie ohľadom cameo role speváka Eda Sheerana alias vojaka Lannisterovcov. Myslíte si, že úvodný diel ôsmej série Hier o Tróny tento rekord prekoná? Ak si seriál udrží svoje kvality a popularitu medzi obrovskou diváckou základňou, nie je to podľa nášho názoru vôbec vylúčené. A ako sa vám vlastne prvý diel pozdával?

Game of Thrones opätovne láme rekordy! Úvodný diel novej série je najsledovanejšou premiérovou časťou v celej histórii HBO
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia