Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 14:22
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Dominika Cibulková rozširuje svoj vozový park o jedinečný G-čkový Mercedes za približne 200-tisíc €

TECH DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Dvojfarebné G-čko si určite nepomýlite.

To, že Dominika Cibulková rozšírila svoj vozový park o ďalší exkluzívny kúsok, už nejaký ten piatok vieme. Až teraz sa k nám však dostali bližšie podrobnosti a fotografia, ktorá naznačuje viac. Bratislavské zastúpenie značky Mercedes-Benz, konkrétne showroom v Lamači totiž do sveta predčasom vypustil ďalší nemenej zaujímavý exemplár nesmrteľnej triedy G, no a jej hrdým majiteľom je práve naša najlepšia tenistka. Aby sme boli presnejší, ide o vrcholný variant, teda v duchu nového označenia model Mercedes-AMG G 63, ktorého podstatou je naďalej 5,5-litrová V8-čka s výkonom 420 kW / 571 koní a 760 N.m. Cenu príslušného kúsku nevieme, keďže presnú špecifikáciu nepoznáme, vieme však, že 63-ková verzia začína v duchu cenníkovej ceny na čiastke necelých 147-tisíc €. Už podľa fotky je ale jasné, že toto G-čko nebude rozhodne v základnej výbave, o čom svedčí aj špecifické dvojfarebné lakovanie exteriéru (nejde však o edíciu Crazy Colors).

Čiernym nárazníkom, blatníkom a prahom totiž sekunduje vskutku špecifický svetlo-hnedý lák (Audi obdobný lak nazýva Mocha Latte). Inými slovami, je zrejmé, že pôjde do veľkej miery o vec individuálnej konfigurácie v rámci exkluzívnych doplnkov Designo, čiže cenové relácie možno odhadovať na úrovni až okolo 200-tisíc €. Aj napriek tomu, že žijúca legenda od Mercedesu aj po tých dlhých rokoch stále púta pozornosť, tento kúsok patrí rozhodne medzi tie najzaujímavejšie. Dodajme, že akcelerácia imidžovej krabičky na stovku trvá 5,4 sekundy, zatiaľ čo maximálna rýchlosť je najmä z bezpečnostných dôvodov limitovaná na úrovni 210 km/h. Tak či onak, Dominika má rozhodné vkus a opäť dokazuje svoj jedinečný štýl. Želáme veľa šťastných kilometrov.

Domov
Zdieľať
Diskusia