Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
Ján A.

Pixar má smelé plány, Rodinka úžasných 2 totiž ukáže až 25 nových superhrdinov a zameria sa na život Elastičky

FILMY A SERIÁLY RODINKA ÚŽASNÝCH
Uložiť Uložené

Okrem pôvodných hrdinov uvidíme aj nové tváre.

Len predvčerom sme vás informovali o najnovších aktualitách v tomto článku. Rodinka úžasných však prichádza s ďalšími senzačnými správami z udalosti Expo D23. V pokračovaní môžeme uvidieť až 25 nových superhrdinov. Číslo zatiaľ nie je konečné, keďže filmári ešte ani sami nevedia, ktoré postavy uvidíme v animáku. Môžeme len hádať, či pôjde najmä o záporákov alebo naopak o pozitívnych hrdinov. Zatiaľ je však jasné, že na nás čaká príchod týchto hercov, ktorí za pomoci svojich hlasov oživia obľúbené postavy: Holly Hunter - Elastigirl, Craig T. Nelson - Mr. Incredible, Sarah Vowell - Violet Parr, Huck Milner - Dashiell Robert Parr, Samuel L. Jackson - Frozone, John Ratzenberger - the Underminer a Brad Bird - Edna Mode

Brad Bird (The Iron Giant, Ratatouille, Mission: Impossible - Ghost Protocol) sa vráti späť v pozícii režiséra, pričom poznamenal, že príbeh sa zameria na postavu Elastigirl. Americká premiéra je naplánovaná na 15. júna (červen) 2018. Pixar konečne oživí veľmi obľúbený animovaný film, je teda dosť možné, že v blízkej budúcnosti uvidíme aj spin-offy z tohto sveta. Spoločnosť si tak pripraví poriadne úrodnú pôdu práve novými postavami. Zaujímajú vás viac osudy pôvodných hrdinov alebo by ste privítali aj nové unikátne postavy? Nižšie pod článkom ešte nájdete aktuálny teaser.

Domov
Zdieľať
Diskusia