Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 10:04
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Justin Bieber, Drake, ale aj Dominika Cibulková. Spolupráci Supreme x Louis Vuitton neodolali ani mnohé známe osobnosti

MÓDA DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ MADONNA SUPREME
Uložiť Uložené

Spolupráca roka, ktorá valcuje internet.

O spoločnej kolekcii medzi Supreme a Louis Vuitton už bolo toho napísaného viac než dosť. Od prvotných informácií, cez náhľady jednotlivých kúskov až po resell cenovky, ktoré boli v gigantických výškach. Avšak stále nám niečo chýba do kompletnej "zbierky" a to outfity známych osobností v modeloch z uvedenej kolaborácie

Väčšinou práve ľudia, ako Drake, Justin Bieber či Victor Cruz si totiž obdobné hriešne drahé oblečenie môžu užívať bez toho, aby zaplakalo ich bankové konto. Samozrejme, výnimku tvoria taktiež bohaté detičky, ktorým rodičia kúpia všetko, na čo si len ukážu. Tie nás ale dnes vôbec nezaujímajú a radšej sa už urýchlene presunieme k tomu podstatnému.

_______________________________________________________________________________________________

 Hneď na úvod tu máme jednu z najväčších hviezd súčasného hudobného priemyslu Drakea, ktorý si v poslednom období obľúbil Monogram Denim Jacket v hodnote 1100 eur. Rodák z kanadského Toronta mimochodom pre poslednú prehliadku módneho domu Louis Vuitton v Paríži naspieval chytľavú skladbu s názvom Signs.

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Na začiatku daného šialenstva si kúsky Supreme x Louis Vuitton na seba obliekal ďalší známy a obľúbený raper Travis Scott. Autora hitov ako Goosebumps, Pick Up The Phone či Wonderful sme mohli vidieť na prehliadke v klasickom Monogram T-shirt a loveckých Mask sunglasess.

 

A post shared by flame (@travisscott) on

Horúcemu trendu podľahla aj nestarnúca Madonna v červenej All Over Monogram Hoody za 750 eur. Ženská krása a pôvab však tentokrát ani zďaleka nehrajú prvé husle.

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Legendárnu streetwear značku objavila vďaka kolaborácii s LV taktiež Lady Gaga. Americká speváčka ukrýva vo svojom šatníku najnovšie aj Leather Blouson v hodnote 3500 eur, Christopher Backpack PM za 2960 eur a taktiež Keepall Bandouliere 45 v navlas rovnakej sume.

 

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

2 Chainz si Supreme ide už dlhšiu dobu, a tak bolo len otázkou času, kedy vytiahne aj kúsok zo spolupráce roka. Tity Boi nesklamal a rovnako ako vyššie uvedená speváčka siahol ihneď po  Leather Blouson.

P.S. - Kanyeho s obdobne širokým úsmevom ste s najväčšou pravdepodobnosťou ešte nevideli.

Justin Bieber koncertuje napríklad aj v Monogram Denim Overshirt za 790 eur, pričom ako správny štramák ju má pekne rozopnutú.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kompletne celý  Sup x LV outfit v podaní basketbalistu Minnesoty Timberwolves Shabazza Muhammada je na uváženie. Aký je váš názor?

 

A post shared by Shabazz Muhammad (@bazz) on

Trochu nešťastne sa danej exkluzívnej spolupráce chytil hráč amerického futbalu menom Odell Beckham Jr., ktorý sa má v rámci obliekania ešte čo učiť od slávnejšieho menovca. 

Trochu lepšie zvládnutá kombinácia aj s luxusným doplnkom v pravej ruke.

Ďalší hráč amerického futbalu, ktorý sa v módnych kruhoch cíti pomaly lepšie ako na ihrisku je Victor Cruz, momentálne hrajúci vo farbách slávneho klubu Chicago Bears. 183 centimetrov vysoký milovník vysokej módy vsadil na Washed Denim Barn Jacket v hodnote 1750 eur

V nákupoch nezaostávala ani jedna z najúspešnejších módnych blogeriek Chiara Ferragni s priateľom, ktorá sa vyzbrojila batožinou, ale taktiež All Over Monogram Hoody

Posledným pánom na holenie, ktorý neodolal lákavej kolaborácii dvoch gigantov vo svojom odbore je A$AP Rocky, užívajúci si objektívy v Regular Monogram Jeans v hodnote 690 eur

Dominika Cibulková je známa módna nadšenkyňa a vôbec nás neprekvapuje, že ju môžeme vidieť aj v klasickom box logo tričku s monogramom v pozadí. Osobný stylista Andrej Kusalík vie našej ženskej tenisovej jednotke vždy poradiť správne. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia