Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 10:24
Čas čítania 0:00
Ján A.

„Keď sa Ryan Gosling usmeje, aj kamera sa roztopí,“ pochvaľuje si spoluprácu režisér filmu Blade Runner 2049

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Opätovne prinášame sériu nových fotografií.

Len pred pár dňami sme vás informovali s novými informáciami a fotografiami z pripravovaného filmu Blade Runner 2049. Avšak, v zápätí sme hneď dostali ďalšiu sériu neodhalených fotiek, ktoré vydala spoločnosť Warner Bros. Pictures skrze stránku EW. Sci-fi snímku režiséra Denisa Villeneuvea už snáď nemusíme predstavovať. Pravidelne vás o nej informuje, viac faktov nájdete v sérii týchto článkov. Ešte dnes sa navyše môžete tešiť na ďalší oficiálny trailer.

Filmár Denis Villeneuve si pochvaľuje spoluprácu s Ryanom Goslingom: „Ryan bol mojou múzou. Celý film stojí na jeho pleciach. Je takmer v každom zábere. Keď sa Ryan Gosling usmeje, aj kamera sa roztopí. Fascinuje ma jeho dobrá vôľa, ochota a sila. Dlhujem mu veľa. Tento film mu vďačí veľa.“

Ryan Gosling ostáva však aj naďalej pokorný a skromne odpovedá: „Nemôžem uveriť, že sa to stalo. Ešte stále premýšľam, či nie som len v nejakej neuveriteľne komplikovanej epizóde šou Punk'd (TV relácia so skrytou kamerou).“ Tvorcovia filmu postavili pred kameru výborných hercov dvoch generácií - Harrisona Forda a menovanú hlavnú hviezdu. Dúfajme, že obaja pripravia šialenú akčnú jazdu, na ktorú budeme spomínať ešte pár rokov. Premiéra je naplánovaná na 5. októbra (říjen) 2017. Pod článkom nájdete galériu, ktorá obsahuje najnovšie i staršie obrázky.

Domov
Zdieľať
Diskusia