Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2017, 19:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

TKX zverejňuje kritickú skladbu venovanú Slovensku. Problémom je politický systém aj samotní obyvatelia, ktorí ho tolerujú

HUDBA TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Aj človek žijúci mimo našej krajiny má záujem, aby sa u nás žilo lepšie. A práve to je posolstvom skladby Slovensko.

Dlho očakávaný projekt z dielne žilinskej formácie Tragikomix je konečne vonku a my sme veľmi radi, že po ôsmich rokoch sme sa dočkali toho nenapodobiteľného Teslovho hlasu a textov, z ktorých je cítiť človečinu. Album dostal názov Z východnej Európy na strechu sveta, čo by malo aspoň približne odrážať autorov život a to, o čom celý album vlastne je. Očakávania skalných fanúšikov boli veľké, no TKX ich bez problémov naplnilo a snáď nie som jediný, kto mal po prvom kompletnom vypočutí ten nepríjemný pocit, ako keď dopozeráš poslednú sériu obľúbeného seriálu a vieš, že ďalšia podobná už nikdy nevznikne. 

 
Album sa dnes konečne dostal aj na obľúbené streamovacie služby iTunes a Spotify, takže ho môžeš podporiť aj digitálne. No a pri tejto príležitosti sme sa dočkali aj ďalšej zverejnenej novinky na youtube aj s lyrics vizuálom. Ide o skladbu Slovensko, v ktorej Tesla kritizuje našu krajinu. Podľa jeho vlastných slov to však neznamená, že ju nemá rád - práve naopak. Záleží mu na nej pravdepodobne viac, ako by sme si mohli myslieť: "Bol by som oveľa radšej, keby sa u nás dalo slušne žit a do Španielska by som chodil len na dovolenky. A nie naopak." Zároveň vám odporúčame pustiť si skladbu odzadu a počkať si na skrytý odkaz pre jednu konkrétnu osobu, ktorý hovorí snáď za všetko a pochopiteľne sa s ním všetci stotožňujeme. No a ak náhodou ešte stále nemáš svoj originál, chalani sa rozhodli po prvom vypredanom náklade vylisovať aj ďalší, takže nabiehaj na rukahore.sk.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia