Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2017, 9:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bohaté detičky zo Švajčiarska to majú v jednej z najdrahších európskych krajín trochu náročné. Luxus si však užívajú aj napriek tomu

ZAUJÍMAVOSTI ŠVAJČIARSKO
Uložiť Uložené

Ani vo Švajčiarsku nie je problém žiť za rodičovské peniaze na úrovni.

Bohaté deti sa na našom webe objavujú celkom pravidelne a postupne sme prešli cez viacero krajín, kde sa ratolestiam mimoriadne darí, ak majú ich rodičia poriadne plné bankové účty. Ďalším prírastkom do početnej rodiny profilov na Instagrame s atmosférou "Rich Kids" sa stali bohaté detičky zo Švajčiarska. Krajina patrí medzi najdrahšie štáty v Európy, a v mnohých rebríčkoch sa už umiestnila aj na samotnom vrchole, a tak musia jej bohatí obyvatelia míňať na bežné záležitosti o čosi viac peňazí. Ani to im však nezabraňuje žiť život v obklopení dokonalého luxusu, drahých áut, hodiniek, šperkov či alkoholu, ktorý nemajú problém vylievať do vane, lebo potrebujú kúpeľ, či na zadok svojej priateľky, lebo ho majú aj tak priveľa. Nezabudni navštíviť aj profil na Instagrame, kde nájdeš ešte o čosi viac fotografií a aj keď sa pri niektorých z nich môžeš inšpirovať, nič radšej doma do vane nevylievaj.  
















Domov
Zdieľať
Diskusia