Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 14:03
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Presklený bazén v luxusnom rezorte na Fidži sa stal hitom Instagramu. Ľudia si tam fotia svoje zadky, aj keď jediná noc stojí cez 5000 eur

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Na ostrove Laucala nájdeš raj na Zemi.

Ostrovy v Tichom oceáne zvyčajne nepatria medzi najčastejšie miesta, kam smerujú kroky Slovákov na letné dovolenky. Jedným z ostrovných štátov je aj Fidži, kde si často chodia voľné chvíle užívať známe svetové celebrity, pretože na dvoch hlavných a viacerých menších ostrovoch dokážu nájsť dokonalé súkromie. Na jednom z menších ostrovov s názvom Laucala leží luxusný dovolenkový rezort, kde by si za jedinú noc zaplatil pokojne viac ako 5000 eur a svojim návštevníkom ponúka mieru komfortu, akú by si len ťažko hľadal kdekoľvek inde. Rezort dokopy tvorí 25 chatiek imitujúcich tradičné príbytky pôvodných obyvateľov na Fidži, ale v rámci rezortu nájdeš aj rozľahlý lagúnový bazén obsahujúci takzvaný infinity pool. Nekonečný bazén nie je len taký obyčajný, pretože je jeho predná časť presklená, a tak si ho ľudia rýchlo obľúbili ako miesto na fotografovanie.

Už dávnejšie začala trend fotografií vlastného pozadia opretého o koniec bazéna modelka Amanda Welsh, po čom ju nasledovalo niekoľko ďalších odvážnych žien, ale aj mužov. Ľudia si však v bazéne nefotia iba svoje pozadia, zaznamenávajú aj romantické chvíľky so svojimi partnermi, alebo len tak ležérne sedia na jeho okraji. Na Instagrame si všemožné fotografie z bazéna, a koniec koncov aj z celého rezortu, získavajú veľkú popularitu a jeho majitelia nemôžu byť spokojnejší. Investícia do exkluzívnejšieho bazéna sa im bezplatnou propagáciou určite vypláca.









 














Domov
Zdieľať
Diskusia