Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2017, 17:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tyler, the Creator spája sily s Converse a prináša do novej spolupráce svoju osobitú nápaditosť a dynamický prístup

MÓDA
Uložiť Uložené

Originálny interpret, z ktorého doslova srší kreativita, sa s veľkým nadšením púšťa do spolupráce s ikonickou značkou Converse.

Spolupráce raperov s atraktívnymi značkami oblečenia a tenisiek sú vždy pre fanúšikov veľkým lákadlom a v konečnom dôsledku aj príjemným spestrením. Aj preto sme veľmi radi, že vám teraz môžeme predstaviť oficiálnu spoluprácu medzi Tylerom, the Creatorom a Converse. Raper sršiaci kreativitou sa s nadšením púšťa do prvého spoločného počinu, ktorým je nový nový model tenisiek One Star. Ten bol predstavený 11. júla 2017 a jeho silueta zaujala snáď všetkých fanúšikov jednoduchej obuvi, ktorú je možné spárovať s prakticky hocičím.

Tyler je známy svojím osobitým rukopisom na všetkom, čo robí a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Limitovaná edícia tenisiek je jedinečným dielom, dôkazom čoho je aj zvolená a jemu charakteristická svetlomodrá farba a grafika na podšívke. Na začiatku spoluprác táto limitka potešila 2100 Tylerovych fanúšikov, ktorí sa v minulom roku zúčastnili prehliadky jeho Golf Wang prehliadky. Obmedzený počet kusov One Star tenisiek je v predaju na Tylerovej webovej stránke a samozrejme aj webe Converse. Cena? 100 dolárov

Viac informácii nájdeš na conversesk.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia