Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2017, 15:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Eminem už potichu pracuje na svojom novom albume. Nechtiac to prezradil režisér dokumentu o Dr. Drem, ktorý sa na ňom má aj objaviť

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Legendárny raper už zarezáva v štúdiu.

Na obrazovkách televíznej stanice HBO v Spojených štátoch amerických zažil ešte včera premiéru dokument s názvom The Defiant Ones. Dokument skúma kariéru legendárneho hudobníka Dr. Dre a jeho spoluprácu s hudobným producentom menom Jimmy Iovine, ktorý stál za vznikom hudobného vydavateľstva Interscope Records. Celý dokument režíroval Allen Hughes a na margo svojho nového počinu sa stihol vyjadriť aj v jednom z rozhovorov, kde mu nechtiac, alebo možno aj naschvál, vykĺzla informácia o tom, čo chystá Eminem v najbližších mesiacoch.

V rozhovore pre portál Uproxx Hughes povedal, že Dr. Dre stále nahráva novú hudbu, aj keď to ľudia možno nevedia. Novú hudbu Dr. Dre nahráva každučký deň a Hughe ho prirovnal rovno k Picassovi. Až potom dodal, že momentálne je v štúdiu a produkuje skladbu na najnovší Eminemov album, ktorá je tesne pred dokončením. Svoju odpoveď zakončil tým, že Dr. Dre je neustále skutočne aktívny v hudobnom priemysle, ale k svojmu výroku o Eminemovi sa už viac nevyjadril. Vyjadrenia od Hughesa pritom môžeme považovať za celkom spoľahlivé, pretože strávil množstvo času v bezprostrednej blízkosti spomínaného producenta a spoluzakladateľa vydavateľstva Interscope Jimmyho Iovinea, pod ktoré patrí aj vydavateľstvo Aftermath, kde vyšiel Eminemov posledný album. Zatiaľ sú síce Eminem aj jeho vydateľstvo skúpi na slovo, ale jeho najnovšia intenzívnejšia prítomnosť na sociálnych sieťach naznačuje, že Slim Shady chystá po poslednom albume v roku 2013 veľkolepý návrat.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia