Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017, 20:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher Leto Vlog: Na východe Slovenska sme si užili najlepšie párty, jachtu, nádherné ženy a vynikajúce jedlo

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Náš prvý VLOG z tohto leta začína na východnom Slovensku, kde sme zažili najlepší týždeň v živote.

Mnohí z vás, ktorí sledujú náš oficiálny instagramový profil ,už mali možnosť zaregistrovať, že sme sa v Refresheri rozhodli vytvoriť netradičný projekt a v rámci neho precestujeme počas aktuálneho leta kompletne celé Slovensko. Máme nádhernú krajinu plnú skvelých ľudí a fanúšikov, a tak sme si povedali, že by bolo úžasné stretnúť ich. Začali sme zhurta a nášho čierneho tátoša sme najprv zobrali na východ Slovenska a pri tejto príležitosti sme navštívili aj Novú Sedlicu - najvýchodnejšiu obec na Slovensku.

Návšteva divokého východu sa nemohla zaobísť bez zastávky v jeho metropole - Košiciach, kde sme absolvovali narodeninovú párty a ako už býva zvykom, nechýbal ani ľadovo namrazený Jägermeister. Počas celého výletu sme sa mali možnosť stretnúť so stovkami tých najmilších fanúšikov, ktorí reagovali na naše Instagram stories a veľmi radi by sme vám odkázali, že ste super a milujeme vás. Aktuálne nás nájdeš na festivale Pohoda a následne odporúčame sledovať naše sociálne siete, kde vždy oznámime aktuálnu polohu. Vídime sa a tešíme sa na vás! Teraz už ale samotný vlog, ktorý mapuje prvú časť nášho nezabudnuteľného výletu. 

Ak by si chcel vedieť viac o miestach, ktoré sme navštívili a zážitkoch s nimi spojenými, detailnejšie informácie a kvalitnú fotodokumentáciu nájdeš v článkoch Refresher Leto #1 a Refresher Leto #2.

Odporúčané
Premiéra Hegera sme pozvali na drink, Dalyb nám porozprával o Košičanoch. Sleduj vlog z východu Premiéra Hegera sme pozvali na drink, Dalyb nám porozprával o Košičanoch. Sleduj vlog z východu 5. septembra 2021, 13:30

Pozdáva sa ti náš vlog? Keď chceš viac podobného kvalitného obsahu, podpor ho komentárom, prípadne zdieľaním - možno z toho spravíme niečo dlhodobejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia