Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2017, 22:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Hodor z Game of Thrones si zahral v perfektnej reklame na KFC. Nemusel síce držať dvere, ale aj tak sa mu podarilo slová skomoliť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Legendárny koncept v parádnej reklame od KFC.

Ešte aj dnes množstvo fanúšikov seriálu Game of Thrones ťažko prežíva spomienky na scénu, pri ktorej sa snáď každému z nás urobili zimomriavky. Hodor držal dvere tak silno a dlho, až skomolil slová „hold the door“ na jeho vlastné meno Hodor, čo v najnovšej reklame perfektne využila spoločnosť KFC. Sieť prevádzok s rýchlym občerstvením si zavolala herca Kristiana Nairna, ktorý stvárňoval Hodora v seriáli, a postavili ho za pokladňu, aby sa vysporiadal s hordami hladných zákazníkov, ktorí sa práve prišli naobedovať.

Každý z nich na Hodora kričal, že si chce objednať „chicken with fries“, čiže kuracie mäso s hranolkami, ale Hodor toľký tlak nedokázal vydržať a všetko zase skomolil, takže z kuracieho mäsa s hranolkami sa onedlho stalo „chicken with rice“, v preklade kuracie mäso s ryžou. Vtip spočíval v tom, že KFC najnovšie začalo predávať jeden zo svojich boxov aj s ryžou ako prílohou namiesto hranoliek a my si skutočne nedokážeme predstaviť lepší spôsob, ako to spropagovať.   

Domov
Zdieľať
Diskusia