Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2017, 13:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Otec si perfektne uťahuje z fotografií svojej dcéry na sociálnych sieťach. Aj keď sa jej to nepáči, on už získal viac fanúšikov ako ona

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chris si na paródiách svojej dcéry postavil kariéru.

Ak sa tvoji rodičia jedného dňa rozhodnú zaregistrovať na sociálnych sieťach a potom ťa požiadajú o priateľstvo, tvoj život sa zrejme zmení. Budeš si musieť dávať oveľa väčší pozor na to, čo na Facebook či Instagram pridávaš, pretože tvoj otec môže dostať nápad, ako si z teba verejne uťahovať. Komik Chris Martin pred viac ako rokom objavil selfie svojej dcéry Cassie a napadlo mu, že by mohlo byť celkom vtipné, keby sa ju posnažil napodobniť v trochu humornejšom štýle. Tínedžerské pózy preto vystriedali Chrisove snahy o čo najautentickejšie napodobeniny a dalo by sa povedať, že internet jeho aktivitu ocenil, pretože zatiaľ čo jeho dcéra má na Instagrame momentálne takmer 70-tisíc sledovateľov, jej otec vďaka paródiám získal už 135-tisíc fanúšikov, ktorí netrpezlivo čakajú na to, kedy zverejní ďalšiu vtipnú fotografiu uťahujúcu si z jeho dcéry.














Domov
Zdieľať
Diskusia