Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2017, 15:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Keď mal tri roky, v triede svojej láske sľúbil svadbu. O 20 rokov ju Matt v rovnakej miestnosti požiadal o ruku

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Romantický príbeh chytá za srdce.

Vzali sa už v decembri, no s príbehom vyšli na svetlo len nedávno. Matt Grodsky ešte v troch rokoch v škôlke sľúbil svojej láske Laure Scheel, že si ju vezme, keďže ju vraj bezbreho ľúbi. Ide o vôbec jeho prvú spomienku, ktorú má k Laure uchovanú a ich romantický príbeh sa rozhodol aj zverejniť. Presne o 20 rokov si totiž Lauru vzal a o ruku ju požiadal priamo v tej istej triede, kde jej dal aj záväzný sľúb. Laura bola v detstve vraj dievčaťom snov. Naučila ho triky na hojdačke, váľať sudy či ako jesť roztopený syr. Spolu prebdievali čas, kedy museli v škôlke spať, či sa spoločne hrali schovávačku. Po dvoch týždňoch ich dobrodružstiev v škôlke spolu začali chodiť, no keď prišiel čas odísť na základnú, sedem rokov sa vídali len vďaka fotkám na vianočných pohľadniciach.

Len vďaka náhode sa znovu spoznali na strednej škole, keď ich zoznámil spoločný priateľ. Partnermi sa stali aj tam a po niekoľkých rokoch sa Matt rozhodol spraviť veľký krok a Lauru požiadal o ruku. Laura si najprv myslela, že je to vtip a že v okolí jej bývalej škôlky sú len na pikniku. V tom čarovnom momente však dokonca aj vysvitlo, čo sa vlastne Laure na Mattovi páčilo. Vraj dokázal zmlátiť maškrnú figúrku plnú sladkostí a hračiek (piñatu) tak ako nikto iný.

Domov
Zdieľať
Diskusia