Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 23:00
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kendrick Lamar vyučuje lekciu ulice v ďalšom výbornom videoklipe z albumu DAMN.

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

K-Dot si tentoraz zobral do parády song ELEMENT. a natočil naň skvelý videoklip s množstvom odkazov.

Od Kendricka Lamara sme zvyknutí len na prvotriednu kvalitu, ktorú doručil albumom DAMN. a doručuje ju aj prostredníctvom videoklipov na jednotlivé skladby zo spomenutého diela. Najprv to bol song HUMBLE., následne DNA. a najnovšie sa k nim pridáva i ELEMENT.. Obľúbená pieseň s ľahko zapamätateľným refrénom sa tak dočkala spestrenia, aké si rozhodne zasluhuje. 

O videoklip sa pričinili The Little Homies a Jonas Lindstroem, odvádzajúci nesmierne kvalitnú prácu, čoho dôkazom je i fakt, že každý záber je niečím výnimočný a emocionálne silný. Kendrick, voziaci sa s desiatkou ďalších Afroameričanov na pickupe, či Kendrick, bijúci muža na ulici, vynikajúco navodzujú dôveryhodnú atmosféru amerických ulíc a upozorňujú na všetky nástrahy, ktorými si musí tamojší človek prejsť. Avšak, tieto nástrahy sú zároveň faktorom, ktorý výrazne ovplyvnil K-Dota i v pozitívnom zmysle. Klip na ELEMENT. sleduj nižšie a čoskoro očakávaj aj video na LOYALTY. s RiRi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia